@d0zza @Ben10 @Gravewormszr
Arkadaşlar 3.5 ay oldu yakupluya tasinali sokakta insan goremeyecek kadar olmasada bayagı sakin ve sessiz yakupluda kafeler...
Baktı geliyor aga tutmayacaksın. Avrupadakı gibi. Ben videoda Polşada görmüştüm Adam donunu çekiyor herkesin önünde parkın kenarına imzasını atıyor. :D...
Gaz neyse de öteki seçenek sıkıntı. :D
O risk değil, doktorun kendini aklaması için girdiği bir çaba. Durup dururken kas kesilmeyeceği için diyor ki...
Yorumları okuyunca gerçekten yaş ortalamasının çok düşük olduğunu bir kez daha anladım. Neymiş? Mehir Kur'an'da varmış da, kadının ekonomik özgürlüğü için...
Kafa dağıtmamız tam olarak nerenize batıyor? Sen de söylüyorsun ülkede o kadar sorun varken maç konuşuyorlar diye. Sen ülkedeki sorunları dile getirince...
Senin olaylardan haberin yok galiba. Osimhen ameliyat olacak 1 ay yok, Lang'ın parmağı koptu ameliyat edildi. Büyük ihtimalle Trabzon ve Göztepe maçlarında...
Icardi'nin sakatlıktan sonra dönmesini beklemek ayrı bir ahmaklık zaten. Çapraz bağ sakatlığından her oyuncu eskisi gibi dönemez, bir örneğini de Icardi'de...
Icardi ne yapacak ta oyuna girecek? Koşacak mı? Press mi yapacak? Defansa mı gelecek? Bırakın şu Icardi mastürbasyonunu artık ya. Icardi bitti anlayın...