o sigorta süresi uzatıldı zaten mezun olsan bile 2 yıl boyunca yararlanabiliyorsun artık aynı şeyden bende müzdariptim gidip ücretsiz şekilde muayene...
kriptoda yapacağın yatırım meme coine olursa böyle olur ama bir projeye inanıp ona yatırım yaparsan kriptoda kazanmama ihtimalin yok kriptoda borsa gibi...
dostum bölümün ile alakalı söyliyeyim bence 2 yıllık okuyup cnc programlarını çizebilirsin çok iyi para var ve türkiyede cidden iş olanağı da fazla ama...
hocam green switch blue switch in razer tarafındaki alternatifi klavyenin boardını söküp arka taraftan switchlerin pinlerinin lehimlerini lehim pompası ile...
general mobile telefon almayın aldırmayın arkadaşımda var çocuğun çekmediği çile kalmadı doğru dürüst performansı yok sürekli yazılım problemi çıkartıyor...
kendi direksiyon setimi yapmış birisi olarak bir direksiyon setini yapmak için yapılan malzemeler çok pahalı birde yapılması için ciddi arge çalışılması...
hocam konuyu biraz hortlatmış olucam bugün bu konudan sonra üşengeçliğimden vazgeçip laptopu a win 10 dan win 11 e geçirdim ve cidden birkaç saattir...
dediğim akıcılık ama ağır yük altındaki işlerde değil windowsta gezinirken herhangi bir dosya açılırken vs ki şöyle bir şey de var laptoptaki ssd daha hızlı...