ddr4 işlemcilerde o farkı görebilmek için x3d almak lazım malesef, sistemde başka değişiklik olmayacaksa 2. ram slotunu aktif etmek daha belirgin fark...
Anlamıyorsan hemen takma o iki kart arasinda yaklaşık 150w fark var. Psun kac watt, 2 farklı 6+2 kablosu var mı, tek 6+2 den yeterli gücü verebiliyor mu bi...
İyi Forumlar, İyi bayramlar,
İşim neticesinde kasaya sürekli birşeyler takıp çıkartıyorum bu nedenle kasanın altında bulunan denge silikonları çok yıprandı...
Aslında 7800 XT'ken 5070'e geçmiştim. Sebebi ise fps değil, eski kartımın sorunlarıydı. Meğersem sorun yazılımda değil, kartın kendisindeymiş. Geçici bir...
Çok bilgili birisin ben 30 yaşıma geldim 13-14 yaşından beri neredeyse asosyal seviyede bilgisayar kullanıyorum ama sorunun daha alan derinliği ve hareket...
Değiştirirken ki beklentiniz neydi? Ne amaçlıyordunuz ve neyde kullanacaktınız? Bu sorulara göre cevaplar değişiyor. Ben oyunlardan çok çabuk sıkılan...
Performans olarak çoğu oyunda daha iyi olduğunu biliyorum hatta bende hellhound modeli var soğutması çok iyi oc modda bile 65 dereceleri geçmiyor neredeyse...
Dostum Türkiye'deki forumların %80 i AMD ci o da mecburiyetten yani o yüzden senin isteklerine karşın ''9070XT geç'' gibi komik cevaplar veriyorlar.
Arc...
Benimde değiştirmek istememdeki asıl etkili olan oyun Arc raiders aslında Fsr native dışında hangi ayarı yaparsam yapayım uzaklar gerçekten leş gibi...
7900gre yanlış bilmiyosam 4070-4070süper güçlerinde. mantıklı yükseltme 5070ti olur normalde 5070 önermezdim. ancak dlss 5 ile ilgili paylaşılanlar iyice...
Benim için olmaz ben uzak bölgelerde keskinlik ve detayların daha iyi olmasini istiyorum bunu yaparkende fps dengesini sağlayabilmesimi istiyorum image...