çok teşekkür ederim mesajların içinde raya araya sonunda buldum çözümü. özellikle gigabyte anakartlarında bu sorun oluyormuş ve bir yazılımla düzeltmişler...
Psulu kasaların genel problemi bu malesef. Çoğu psulu kasanın hatta hemen hemen hepsinin içindeki psular ya vaadedilenin kısılmış versiyonu ya da eski...
Sorunu görünce biraz saçma geldiğinden araştırmak istedim. Birçok kisi gigabyte anakartlarda aynı sorunu yaşıyormuş ve çoğu kişi malesef düzeltememiş. Çok...
Fuxi h3 almıştım alanlar garip bir şekilde övüyor diye meraktan, malzeme kalitesi çok kötüydü yarım saat bile kafamda kalsa ağrı yapıyordu. Ertesi gün belki...
Yorumlarınız için çok sağolun zaten halihazırda 2k monitör kullanıyorum rekabetçi oyunlarla çok işim yok genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onuda yüksek...
Senin kullanımına göre değişir. Eğer AAA oyunları daha çok oynuyorsan, oynadığın oyunları daha çok high, ultra ayarlarda oynamayı seviyorsan, 2k monitöre...
Kullanabileceğiniz tek şekil zaten psu ve ekran kartını değiştirerek olur. Ama ben sizin yerinizde olsam ilk psu anakart işlemci ve ram işini hallederdim...
Burada reklam gibi isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç haftadır Alper Karadağ adında bir youtuberın videoları önüme düşüyor, izlemesi de...
Öncelikle direk ekran kartındandır demedim yazdığımın tamamını okumanı öneririm. 2. olarak evet bazı gpular voltaj dengesizliği bakımından psulara da coil...
Psu değiştirdiğiniz halde halen daha duyuyorsanız büyük ihtimal ekran kartındandır. Yükteyken benim kartta malesef hafif cızırtı sesi veriyor. Hatta...