Reisim sıcaklıkla alakalı bir şey mi yazmışım ben dikkatli oku. Her ne olursa olsun 3.1 ghz verecek işlemci mi bu 360mm sıvı soğutma ile en kötü 4.5ghz...
Occt bütün çekirdeklere aynı anda yük bildiriyor, oyunlarda çekirdekler arası takla attırıyor fakat occt testinde baya bir frekans kısmış işlemcin macunda...
O zaman yapıştır gitsin modele pek bakmadım ama 2k nın keyfi bir başka ayrıca apex, fortnite gibi oyunlarda öyle çok mslik bir muhabbet yok apex oyuncuları...
Çoklu çekirdek kullanması gereken bir durum olmuştur anlık yükselmeler normal o işlemcide. Oyunlarda genel olarak çok yükselmemesi normal shader yüklemesi...
Kaldırır mı sorusundan kastın 60 fps verir mi ise yazdığın oyunlarda verir ama asıl önemli olan senin beklentin ne? Rekabetçi oyun oynuyorum diyip bu...
Gpu değil de Cpu OC belirleyici olur ki yeni model kart ve işlemcilerde artık OC değil UV daha faydalı oluyor onu yapmak daha mantıklı hem parçaları...
Ayrıca soğutması çok iyi olmayan modeller icin sıcaklık faktörü çok fazla etki ediyor zaten söylemiş arkadaşlarda. Çok takma sıcaklığını kafana fan sesi...
Ya yukarıdaki etiketlediğim arkadaşa sen aldırma hotspotu hala vram sananlar var insan bi yapay zekaya bari sorar yorum yapmadan. Kardeşim sen beni dinle...
Evet. Mx7 bütçene uyuyorsa alabilirsin Mx6 da iş görür ama resmi distribütöründen al illa kendi sitesinden almak zorunda değilsin satıcısı teknobiyotik olan...