O ses coil whine, donunca ekran kartı yazmayı durduruyor anlık olarak ondan gidiyor. %1 lere düşseydi kartla alakalı diye düşünürdüm ama yazılımsal gibi...
Ekran kartı darboğaz yapabilir evet ama hangi oyunları oynuyorsunuz eğer moba, fps tarzı online oyunlarda biraz daha fps istiyorsanız yükseltmek çok...
Fsr bulanıklık ve pikselleşme yapar, her ayarı denedim dediğine göre Fsr kapalı da denemişsindir diye düşünüyorum. Monitöründendir diye tahmin ediyorum...
Performans fanı zaten 800-2500 rpm arası sabitleyince gürültü değil, ihtiyaç dahilinde yaz aylarında açabilirim diye aldım memnunum, 3 aydır kullanıyorum...
Bendekiler 770 çalışıyr en düşük. 770'de hiç ses yok.
Üstteki gibi bir fan eğrim var. %80 max. 80 yapmışım en son demek ki, 71 diye hatırlıyordum. Bu...
En düşük 780 civarı görüyor bende düşük devirde de ses gelebiliyor ben %30 a ayarladım fan controller uygulamasıyla duyulmuyor. Sabit kullanıyorum iniş...
İlk o işaretlediğin kısmı geçir aradan ama pinleri de x16 yuvasına hizalayarak yap ayrıca atx olunca noluyor bende atx kullanıyorum bi fark yok. Alt tarafı...
7800xt ile arasında 2-3k fark olduğu için 7900gre tercih ettim. ileriye dönük olarak. benim söylemek istediğim 3k farka değer miydi ? sonuçta ileride 2k...
2k kullanmayacaksa bence gerek yok bende 7900gre kullanıcısıyım 1080p de 2k da yarattığı farkı yaratmıyor 2k için yapılmış bir kart gibi o yüzden fps...