7800xt ile arasında 2-3k fark olduğu için 7900gre tercih ettim. ileriye dönük olarak. benim söylemek istediğim 3k farka değer miydi ? sonuçta ileride 2k...
2k kullanmayacaksa bence gerek yok bende 7900gre kullanıcısıyım 1080p de 2k da yarattığı farkı yaratmıyor 2k için yapılmış bir kart gibi o yüzden fps...
1080p icin 7800xt al diger kartlarda performans sıçraması 2k çözünürlükte daha belirgin 1080p için pek gerek yok o bütçelere rekabetçi oyunlar içinse...
Karnel power yazan yere tıklayıp altta aciklamasinda yazana bak anlamazsan ai ye kopyala yapıştır yap yardımcı olamazsa redditte sorunu çözen illaki...
Bazı kartların gerçekten çekirdekleri fabrikasyon daha çok ısınır halde geliyor. Buna ben de şahit oldum. PTM bile uygulasan o kart soğumuyor. Bu mikron...
Bu hatayı ben yaptım dlss denemek için 5070 aldım 2. elden zamanında 25k ya kart inanılmaz fan açıyordu 2 fanlıydı 85 devirin altını görmüyordu. 3 gün...
Totomla okumuşum. Benim hatam.
1788720015
Ben olsam bulaşmazdım garantisi olsa da çok ilgilenmiyorlar sıcaklık konusunda çalışıyor mu çalışıyor kafasındalar.
Her şeyde olduğu gibi bu konuda da bilinen yanlışlar var masaüstü Pc için faz değişimli pad kullanmanın çok bir artısı yok fiyatına göre daha performanslı...