Alalı bir ay olmadı 8200 TL'ye aldım. Fiyatına göre iyi bir anakart. 3 SSD slotuda soğutuculu. Üst seviye işlemcileri besleyecek güce sahip.
20 gbps'lik USB...
Sistem bileşenleriniz neler? Sizinkinin güç kaynağıyla ilgili olma ihtimali var gibi duruyor. Bu tür bir sorun birçok parçadan kaynaklanabilir; bu yüzden...
Dün biraz test ettim hocam bir sorun gözükmüyordu fakat sorun rastgele ortaya çıktığı için birkaç gün daha test etmem gerekiyor.
1770101018
Dün biraz test...
Minidump dosyalarını WinDbg programı ile analiz ederek elde ettiğiniz çıktıyı buraya yazınız. İlgili minidump dosyaları genellikle C:\Windows\Minidump...
Direwolf 4 modeli, fiyat–performans açısından oldukça başarılı bir seçenek. Aynı zamanda sizin aradığınız özellikleri de barındırıyor. Joystick gerginliği...
MinixPC’de satılıyor ve fiyatı yaklaşık 120 dolar. Ürün Çin’den geliyor. Eğer bir arkadaşınız sipariş verip ABD’de teslim alarak size getirebilirse olur...
Kunpeng 70: Diğer saydığınız modellere göre bariz şekilde üst seviye. Gecikme değerleri mükemmel olmasa da profesyonel rekabetçi oyun oynamıyorsanız farkı...
Bugün işlemci ve anakartın iade süresinin son günüydü. Bu nedenle Vatan Bilgisayar üzerinden iade talebi oluşturdum. Ekran kartı ve RAM’in iade süresi...
Paylaştığınız log kayıtlarına göre yorum yapıyorum. Özellikle log kayıtlarında 0x141 ve 0x7f hataları alınmış. Buda ani voltaj değişiminde işlemciye hatalı...
Son olarak sıfırdan Windows temiz kurulumu yapıp, ekran kartı, Chipset, LAN, Audio sürücülerini en güncele çekip buna rağmen hata alıyorsam ekran kartını...