darktower
Reaksiyon skoru
557

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• darktower
      Athernos kullandiysaniz onun kapladığı alan kesinlikle burada gözükmüyor. Veya benzeri bir uygulama/sitenin yedeği olabilir.
    • darktower
      Sadece dosya değil e-postaları silmiyorsanız onlar da depolamadan yiyor diye biliyorum. Zaten belirtmiş 15 MB civarı bir şey yazıyor. Ama Google Drive...
      • 2026-02-15_19-17.webp
    • darktower
      darktower, Sistemimin Ayarları Nasıl Olmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bazı ayarlar yok sadece, XMP, Resizebar vb. AM4 açmanız lazım. Olmayanları atlayın kısaca.
    • darktower
      darktower, Sistemimin Ayarları Nasıl Olmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bağlantıda güncelleme ve ince ayarları anlattım. Onları yapmanız yeterli. AMD tarafında bir de Raedon'da gereksiz ayarları kapatın...
    • darktower
      darktower, Tv Box/Tv Stick Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bence Apple TV+ gerek yok, iyi ürün ama pahalı. https://www.hepsiburada.com/dreamstar-nova-2-4k-lisansli-android-tv-box-p-HBCV00005B0UOI?magaza=DREAMSTAR...
    • darktower
      darktower, Tv Box/Tv Stick Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu arada stick almayın %80 ısınıp saçmalıyor. https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-next-start-pro-4k-android-fiyati,973163646.html...
    • darktower
      darktower, Valorant max 80-100 fps görüyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sistem özellikleriniz nedir? Oyun içi MSI Afterburner değerlerini kaydedip videosunu veya görselini paylaşın. Oyunda 10-15 dakika geçirdikten sonra gerekli...
    • darktower
      darktower, Öneri Mouse ve mousepad önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Wraith mouse padi al. Ayrıca şunu da klavye için al. Bu arada 90x40 veya 120x60 gibi şeyler aşırı büyük. Ben masada 70x30 kullanıyorum, klavye için bu...
    • darktower
      darktower, 🔥İndirim Clear Men Şampuanlar 99 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kepek için alıyorsanız bir işe yaradığı yok. Kepek için Konazol alın, genel yıkama için de kafanızı temizlediğini hissettiğiniz bir şampuan kullanın...
      • 2026-02-14_22-34.webp
    • darktower
      darktower, 2k ve altına wireless kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bence bu haliyle alabilirsin. Baktın çok sorun çıkarıyor bunu da kablolu kullanabiliyorsun. Ama dediğim gibi ben Fuxi H3 ve H7 sorunlara göre yorum...
    • darktower
      darktower, 2k ve altına wireless kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ya kötü olduğunu sanmıyorum. Sadece kablosuz olduğundan bazen kopma sorunu yaşatabiliyor. Ucuz kablosuz kulaklığın sorunu hem ses hem mikrofonu veren...
    • darktower
      Havit'in kulaklıkları olabilir. Mikrofon tarafında tırtlar (kablolularda sorun yok da kablosuzda alıcısı iyi ürünler ₺3000 civarından başlıyor), ama ses...
    • darktower
      darktower, Razer BlackShark V2 X başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Profilinize giremiyorum, konu bağlantısını atarsanız yardımcı olayım. Şimdi kulaklık kategorisinde gördüm. Hem size hem de buraya bakanlara yazayım...
    • darktower
      İçerisinde hem mikrofon hem kulaklık için girişi geliyor. Kulaklıktan çıkan kısmı tek, o tek kısım y kablosu gibi ama daha uzununa bağlanıyor. Çok eskiden...
    • darktower
      Bütçeniz varsa bu jak kulaklıklar için ses kartı da öneririm. https://wraithesports.com/collections/ses-kartlari Ben ₺1800 olanından almıştım, Razer...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,108
Üyeler
188,880
Son üye
maur
Geri