Görseldeki ürünlere benzer şeyler zamanında kullandım. İnanın görünüm dışında parmağı falan desteklediği yok. Yani bunlar yerine bileğinin konforu vb. için...
Uygun olsa da önermiyorum. Şimdiden 5G geçip internet paketi biten bir sürü Tweet okudum. Bu ülkede yüksek hız kotalı faturalarda gizli zamdan farksız...
Bilgisayarı aç, valorantı çalıştır dışında bir şey yapmayan biri değilseniz, %60 klavye kullanımı eziyet denedim. Fonksiyon tuşlarını çoğu oyunda veya...
Mekanik için bence bütçe ₺2000 civarına çıkmalı. Bu bütçelerde alacağın ürünlerin switchleri yağlanmamış, yay vb. kaynaklı ses çıkaran, çift basma sorunu...
%15-20 ne ya. Ütopik sayılar yok öyle bişey.
Xmp profilinde 65.9 civarı ns gecikme aldığım ramleri sıkı-extreme arası ayarda 58.3 e düşürdüm. %10-11 en...
Hayır, fiyatları düşmediği sürece de geçmeyin. Gecikme hızdan daha önemli bu arada. DDR5'de olsa çift kanal bellek halen daha istikrarlı onu da belirteyim...
Poron masaya yapışan alt kısmı. Daha iyi tutunmasını sağlıyor. Ama dediğim gibi denemediğimden yüzeyinde fark var mıdır bilmiyorum. Speed sevmediyseniz...
Abi ben speed önermem ya hissiyatı hiç hoş değil. Çok da hızlı, bence orta yumuşak (control speed arası) veya tamamen control al. Blitz speeddi bu arada...
Kensei veya Wraith Spirit of Aim bakılabilir. KlasseGear da kötü değil, bakmayın forumdaki zımpara mevzusunu başlatan (başka forumlarda) arkadaşın kullanıcı...
Ben taksit ile Kensei alırdım. Şimdi Porge denedim ama uzun süre kullanmadım, dolapta duruyor. Bence ne XRades ne de Porge ₺500 üstü eden ürünler değiller...
Taksit uygun diyorsan bu ikisinden istediğin modeli al. Gosu olan 50x50. Amazon 3-4 ay peşin fiyatına taksit sağlıyor. Kensei ilk önerim, yüzeyi bence...