kanka bende oyun başı oluyordu çözümü 240fpse sabitlemekte buldum fps çok yüksek çıkıyordu 600 700 filan oynaktı 240a sabitleyince düzeldi bende mouse da 1k...
W75 V2 ses tekerleği var. Genelde ses tekerleğine tıklarsanız durdur ve oynat yapıyor. Sonraki müzik tarzı şeyler için ise %75 klavyelerde artık FN+...
Eğer %75 uygun olursa Wraith W75 V2 alın. Bu fiyatlara %100 Razer falan alınmaz. Manyetik switch olduğundan çift basma neredeyse yaşamazsınız ve manyetik...
Oyun CS2 kadar olmasa da çıktığı kadar istikrarlı çalışmıyor. Bu UE5 geçişinde sonra daha da kötü oldu diye hatırlıyorum. Böyle göze batacak bir sorun...
Tozlanma her türlü oluyor. Hatta açıkken ben arada hava basıyorum, daha çok gözüme battığından uzun süre tozlu kalmıyor.
Ben dediğim gibi anakarttan...
Belki kasanın yakınına ilgileneceği önemsiz kablolardan vb. kendin oyuncak da yapabilirsin. Ama sol kısma koyamıyorsan en mantıklısı kasayı değiştirmek...
Masanın soluna koyun, benim mesela o bilgisayar masası gibi bir alanım yok. Masamın sağında bir şeyin üstünde duruyor, arkasındaki kabloların o kısmına kedi...
Elinde PS4 gamepadi varsa ve drift falan yapıyorsa, hall effect takan bir yer bulup taktırsan daha mantıklı olur. Hem ürün daha uzun ömürlü olur hem de bu...
Klavyelerde kablosuz 8K Hz sunanlar (sayıları az) hariç etki yapmıyor diye biliyorum. Yani kablolu bağlanan bir klavye ise etkisi yok. Farede var ama...
LoL oynarken fare Hz'ni kaçta kullanıyorsunuz? Daha önceden LoL'de FPS sorunu yaşayan 3-5 kullanıcı fare Hz'ini 1K üstünde kullandığından yaşamıştı. Oyun...
Havit H2002P kendim kullandım, ama önceki kullandığın Cougar kadar konforlu mudur emin değilim. Kulak pedleri benzer kalınlıkta, genelde sıkma vb. olmuyor...