dostum aynı soruyu geçenlerde sormuştum sağolsunlar yardımcı oldular istersen bu konudan sende okuyup istediğini alabilirsin ben en sonunda ubisofttan...
Ben de bu konuyu atacaktım. Son çıkanlarda hikayenin öyle deri nbir bağlantısı yok. Göndermeler var. Vallhalla pandemi dönemi çok satan ve en sevilmeyeni...
Puanı düşük ve bu bellek fiyatlarına göre fiyat aşırı ucuz. Tekrar bellek satmak istemiyorum elden çıksın diye düşünüyorsa belki de, böyle bir düşüncede...
Benzer işlemci ve 4060 var. O FPS değerlerini görsem de oyun genelde 150-180 arasında gidiyor. İstikrarlı çalışmıyor. Bu ara Valorant'da oynuyorum, o da...
UE5 içeren oyunlarda oluyorsa işlemci undervolt deneyin. Intel'in maalesef sadece 13. 14. nesil de daha çok bu sorunlar yaşanıyor. Diğer serilerde de...
Farkları bunlar. Serenity biraz daha yumuşak olduğundan orta hız gibi düşünebilirsin. Ne kadar sertse o kadar hızlı gibi. Sunet ise kontrol.
Anime kızlı...
Cam mouse pad daha akıcı olduğundan bence Valorant gibi oyunlarda çok uygun değil. Ayrıca sürekli tozlanmasın diye silmeniz ve daha uzun ömürlü olacak...
Sürmekten yana sorun yok. Olay cihazı söküp ve takabilmende bitiyor. Bunu becerebiliyorsa, termal macun yanında genelde böyle bir kaşık gibi bir şey gelir...
Alıcısı çıkıyor olması lazım. Sadece 4K Hz için gereken dongle çıkmıyor diye belirtmişler. Yine de içime bir kurt düştü. Bence iletişime geçin almadan önce.
İçerisinde sadece 4K Dongle yok. Kendileri çıkarıp, ayrıca satıyor da olabilirler. Mchose kutu içerikleri nasıl bilmiyor. Sitede de satıyorlar. Ama inanın...
Bu ürünü öneriyorum. GameRaider yani Gaminggen markası. Manyetik switch, özellikleri güzel ve Gamingen bu ürün için yedek switch vb. de satıyor. Manyetik...