https://www.epey.com/laptop/asus-vivobook-s14-s3407va-ly069.html
Eğer dayın 0 isterse bence böyle bir şey almalı. En az 10 yıl kullanabilir bunu, cihazın...
Bütçen elverirse biraz boyalı-kilometreli Egea 1.6 E-Torq alınabilir. Benzinli ve otomatik olarak gerçekten güzel bir tercih. Aisin üretimi tork konvertörlü...
Uzun yol yapıyorsanız elektrikli sıkıntı. Uzun yol yapmıyorsanız da yaşadığınız yeri siz biliyorsunuz, altyapı değerlendirmesi yapmalısınız eviniz altında...
1.2 Clio'ya yağ yakıyor falan deniyor da her arabanın bir sıkıntısı var, ben olsam belirli bir miktardan az yakanını bulur alırdım. TSI'lar onlardan daha...
24H2 şu ana kadar deneyimlediğim en kötü sürüm olabilir. Bazen bilgisayar açılışta öyle bir kasıyorki mouse hareket ettiremiyorum. Restart atınca vs...
Dışarıdan tüketiyorsan ileride çok büyük sıkıntı oluşturabilir ayrıca ekstradan bağımlılık yapan soslar ekleniyor tüketimin evdeyse çok kafana takma...
Ete erişimini zorlaştırmak. Eğer yediğin etleri dürümcüler ya da fastfood zincirlerinin yemekleri aracılığıyla yiyorsan bu geleceğin için oldukça kötü bir...
Bende de eski bir laptop var, sürekli BIOS ayarları sıfırlanıyor ve boot menu siliniyor. 3 kez boot repair aracı kullandım sonradan EFI bölümünü bellek gibi...
Bu tür bir sorun bios pili yüzünden başıma gelmişti.Yakın zamanda bios üzerinden bu yaşadığınız durumu tetikleyecek bir ayar değişikliği yapmadıysanız...
Ben aynı MHz ve CL değerlerine sahip Micron ve SkHynix çipli RAM'lari kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşım laptopuna yine aynı MHz...