Hocam sizin yolunuz IT'ye gider o alanda aşırı bir bilgim olmasada sunucu/cloud ekiplerine katılabilirsiniz ya da server adminligine kayabilirsiniz ama siz...
Yazılım dillerine, program geliştirmeye mesafeliyim. Bilgisayarıma 2-3 ayda bir format atar farklı işletim sistemleri denerim. Debian, Arch, Redhat ve...
Ben işletim sistemlerine oldukça fazla ilgi duyuyorum hocam. Planım YBS okumak elbette. Maaşı süründürmeyecek, yükselme imkanı verecek bir meslek önerir...
Dosyaları sırayla yapay zekaya ver ve en sonunda çok kez format atmış olduğunu belirt. WİFİ kartı, RAM, VRAM'i ilgilendiren tatminkar cevaplar veriyor ve...
AdGuard DNS çok eskiden YouTube reklamlarını engellerdi fakat uzun bir süredir böyle bir şey yapmıyor. Eğer dediğiniz şeyi başarabilirseniz ben de yapmayı...
Etkisi olacağını düşünmüyorum. Bilgisayarın portu ne kadar hızlıysa ancak o kadar hızlı olur.
Hocam doğru anlatmış. SSD'nin kutusundan hem TYPE-C hem de...
Hocam özelden yanıt veremedim laptopunuz yeni ise USB 3.0 girişleri ve type c girişi vardır USB portları mavi ise 3.0 yüksek hızı destekler daha yüksek hıza...
Hocam USB portundan kaynaklı olabilir usb 3.0 girişi varsa oraya takın
1768904008
Anakartınızın modelini bilmiyorum anakartın girişlerinden yani kasanın...