Mevcut Windows bilgisayarına kurmak istersen modemden port açıp direkt bilgisayarı sunucuya çevirme yöntemi var ayrıca MC'nin internet sitesinden kendi...
Kim zararlı demiş 😀 Ghost Spectre dediğim dağıtım kritere takılıyor olabilir ama Atlas OS, Revi OS gibi bir çok dağıtım bu iddialar sebebiyle kendini...
Güncellemeleri açınca Windows kendi programlarını geri yükler, açmasan güvenlik riski yaşarsın. Zaten SSD olduktan sonra Windows'un her sürümü çok güzel...
IoT Enterprise LTSC'ye neden bu kadar karşı çıktınız anlamadım. Hem sadece güvenlik güncelleştirmesi alır, kendi kendine bozulma gibi durumlar daha az olur...
Windows 11 IoT Enterprise LTSC indir, arkadaşların dediği gibi Rufus'tan TPM'i bypass et. Bu arada sistem özelliklerini yaz ki sisteminin W11'de akıcı...
Hocam sizin yolunuz IT'ye gider o alanda aşırı bir bilgim olmasada sunucu/cloud ekiplerine katılabilirsiniz ya da server adminligine kayabilirsiniz ama siz...
Yazılım dillerine, program geliştirmeye mesafeliyim. Bilgisayarıma 2-3 ayda bir format atar farklı işletim sistemleri denerim. Debian, Arch, Redhat ve...