Ben arabanın bagajında gezdiriyorum. Çok farklı yerlerde farklı canlara dağıttığım için sıkıntı olmaz. 4 al 2 öde gelince tekrar alayım dedim sistem oto...
Sokaktaki kedilere sorun whiskas yaş mama yermisin diye!! Bim, A101, Şok vb marketlerin önünde devamlı kedi oluyor. Hele bir tanesi öyle kaşar olmuş ki...
https://app.hb.biz/7Dvx5GXkzujN bu linki whatsapp tan kendinize mesaj attın ordan tıklayınca uygulamada açılıyor. Tabii oynadım ve her zamanki gibi 250/75...
Güle güle kullanın hocam. Bunların üçü de iyinin iyisi zaten. Türkiye ekonomisinde hangisi daha ucuzsa, ona yapışıyoruz. Bizim sistemlerimizin estetik...
30'a taichi alın 2. elden; onlyfans açıp kötü yola sürükleyeceğim kendimi.
Taichi canlar bu, en sorunsuz 9070 XT. Nitro+'lardan da daha sorunsuz. Tasarım...
Aynı şeyleri yazacaktım. Bu 9070 XT piyasasında üç kral var XFX Mercury, Nitro+ ve Taichi. İlk hedefim Mercury'di ama Nitro+ 9 taksitle can evimden vurdu :D...
Benim hiç mi hiç ihtiyacım yok ama kulaklık takıntım var :D . 1K - 20K TL aralığında 10-15 kulaklık koleksiyonum var. Bendeki hastalık. Bunu da,
Rengi, BT...