🔥İndirim Whiskas Pouch Balık Favori Yetişkin Kedi Konserve 85gr 4'lü 2 Adet Alımda 49 TL

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,413
Toplam 8 Paket mama 99 TL oluyor

Whiskas, Pedigree, Dreamies 2 al 1 öde mevcut

615Sbylz4fL._AC_SL1500_.webp

2 den fazla alınamıyor niye acaba

İyi bir marka mıdır acaba? İçeriği falan Gönül rahatlığıyla veriyor musunuz?

2 al 1 öde kampanyasından birden fazla ürün ekleyince sadece bir tanesine kampanya uyguluyor. Benzer bir durum sizde de oldu mu?

whiskas almayın aldırmayın kaliteli değil.

2 al 1 öde kampanyasından birden fazla ürün ekleyince sadece bir tanesine kampanya uyguluyor. Benzer bir durum sizde de oldu mu?
2 al 1 öde aldığımız ürünü tekrar kampanyalı şekilde satın alabiliyoruz. Tek seferde izin verip hepsini %50 indirim yapsalardı keşke. 10 tane ayrı sipariş oluşturtuyorlar... Bu arada 300 gr kuru mamalar da indirimli, 2 tanesi 99₺'ye geliyor baya iyi fiyat.

Gourmeti ben bile yiyesm geliyor kokudan.Yıllardır sokak hayvanları besliyorum ne veteriner whiskası tavsiye eder ne de sokak hayvanları yer.

Bizim veteriner de Whiskas'ı tavsiye etmemişti.

Sokaktaki kedilere sorun whiskas yaş mama yermisin diye!! Bim, A101, Şok vb marketlerin önünde devamlı kedi oluyor. Hele bir tanesi öyle kaşar olmuş ki istediği yaş mamayı direkt bana göstermişti yaw:D. Bu tür kampanyalar benim gibi sokaktaki canları besleyenlerin daha çok mama almasını sağlıyor. İndirimden haberdar ettiğin için teşekkürler. @shyNNN

Geri