Bende elektirikli suvları çok inceledim test vidyolarınıda izledim togg v2 uzun menzil 400 ün üstünü göremiyor uzun yolda şehir içinde 440 lara kadar...
Bir tanıdığım aldı hiç memnun kalmadı rampada performansını beğenmediğini söylüyor, togg a gelecek olursam ani hızlanmalar severim hız yaparım diyorsan...
Bizde vardı kendi şarj edebileceğin yer varsa çok mantıklı. Ama araştır alt yapı saatte kaç kw şarj destekliyor. Muhtemelen gece taksan sorun olmaz.
Neden...
Hocam detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi stoklarda bi sorun var sanırm suanda 10x satısı gözükmüyo trumore da. Aklıma takılan bir şey...
hocam merhaba aaracı 2026 model kullanıyorum oldukca rahat araba ben evde sarj kullanöıyorum bence pek ihtiyacda yok her benzinlikte var artık neredeyse be...
Araba güzelde. O fiyatlara finansman desteği kullanarak çıkıyorsanız alınabilir. Eğer düz nakit o paranız varsa bence daha iyi araçlar alınabilir. Çok yol...
Nacizane tavsiyem TOGG alınmaz son zamanlarda ne durumda açıkcası hiç bilmiyorum ama geçen yıllardaki o işletim sisteminin rezilliği ekranların gelmemesi...
bir togg kullanıcı olarak ilk fırsatta elimden çıkarmayı düşünüyorum
sürekli hata verir mi araba ya
bagaj açılmıyordu geldiler güncelleme yaptılar şimdi...
Arkadaşım ilk çıktığında aldı uzun menzil, yanlışım yoksa ısı pompası var diye biliyorum. 500KM'leri görüyor şehir içi ama sakin kullanmak lazım. İlk başta...
hocam v2 uzun menzil modelini yaklaşık 1.5 senedir kullanıyoruz ilk başlarda ekran gitmesi gibi sorunlarla karşılaştık ama daha yeni bir marka olduğu için...
Hocam şuanda elimizde 2024 13 tce 140 hp megan ve 2012 1.6 eelantra var. İkisini sattığımızda 2-2.1m gibi bi bütcemiz oluyo. Bu kredi fırsatından kaynaklı...