Ben de 16 kullanıyorum kasımda takas desteği ile üste 20 küsür bin para verip 17 ye geçmeyi baya düşündüm ama sonra vazgeçtim 4-5 sene rahat gider bu cihaz...
Şuanda 16 kullanıyorum ama bütçem yettiği anda 17 veya 16 pro almayı düşünüyorum eğer bütçeni ayarlayabilirsen direk 17 al yoksa 16 pro almaya bak bu arada...
valla olabilir ama sağlıklı olur mu hiç bilmiyorum demek ki ipadde sorunlar devam ediyor hala 3utools üzerinden ios 26 dan bir önceki sürümü tam yazılım ile...
windowstan pencere iyileştirmeleri ve değişken yenileme hızını kapattım fakat donanım hızlandırma kapalı mı açık mı olmalı bilemiyorum performansa bir...
Hocam aynı şekilde bende de kernel power hatası veriyor oyun yüzünden sistemim donuyor riot vanguardı sildiğim zaman düzeliyor oyun iyice bozuldu düzelene...
Dediğiniz doğru hocam bir öneri daha yapayım nvidia app hiç kullanmayın sadece sürücüyü nvidia sitesinden sürücünüzü seçin ve sürücüyü temiz kurulum...
Ben bios ayarıyla ilgili bir şey olacağını sanmıyorum aşırı saçma bir şey tamamen riot vanguardla alakalı bir durum hadi oyundayken takılmasını anladık ona...