Bu dönemde çok fazla kişi aula olsun yok kablosuz hotswap vb. klavyeler öneriyor biliyorum ama benim hicbi zaman ilgimi cekmedi o tarz hotswap, manyetik...
arkadaşlar çok aptalca bi soru gibi gelicek ama kulaklığı kabloyla pcye bağlamak şarj olması için yeterli değil mi? bataryam %20'deydi dün gece kabloyla...
Benim kulaklığın uyku moduna girmeme sorunu bios ayarlarını sıfırlayıp pc'ye format attıktan sonra çözüldü ilerde aynı sorunla karşılaşan olursa bilgisi olsun
Bahsettigin ERP modu benim biosta kapalıymış ilk defa duymuştum bunu açtım ben de. Güç seçenekleri de bu şekilde. Bu arada usb dongle'ı pcden cikarttiktan...
Cevaplar için teşekkürler bi türlü kulaklığı uyku moduna sokamadığım için (ve uyku moduna girdiğine şahit olduğum tek anın dongle ve kulaklık firmware...
Kulaklık firmware güncellemesinden önce kutudan çıkan ilk haliyle kullanılmadığı zaman şarj tasarrufu için uyku moduna giriyordu pcye tekrar geldiğimde güç...
hayır sadece windows açıktı atıyorum 1 saat sonra zaten pc uyku moduna giriyor kendiliğinden sabah kalktığımda ekran kapalıydı ama kulaklık çalışıyordu. bu...
Mchose X9 idle (sleep) moduna girmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor bilen var mı? Bilgisayarımın güç modu 45 dkda ekranın kapanıp uyku moduna geçecek...