360 mm sıvı soğutucu almak istiyorum ama kararsız kaldım. MSI MAG CoreLiquid A13 çok fazla önerilen ve birçok kişinin kullandığı bir sıvı soğutucu; fakat...
Merhaba,
360 mm beyaz bir sıvı soğutma almak istiyorum. Aklımda MSI A13 vardı; fakat Thermalright Frozen Warframe modeli de gözüme çarptı. Ekranlı olması...
Merhaba,
Sistemimin daha güzel görünmesi için sleeved kablo almak istiyorum. “Bilgisayar Modifiyesi” adında bir site buldum; oldukça fazla ürün satıyorlar...
Piyasada bu bütçelerde MSİ Mag Pano 100R PZ den başkası alınmaz 3 hafta önce aldım harika ve bir o kadar da dolu bir kasa. Çok memnunum ayrıca 20$ da Steam...
Merhaba, Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Kasam MSI MAG Pano M100R beyaz olduğu için 360 mm beyaz bir sıvı soğutma arıyorum. Aklımda MSI CoreLiquid A13 var...
Merhaba,
Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Hem görüntü hem de işlemcinin biraz daha serin çalışması için 360 mm sıvı soğutmaya geçmek istiyorum. Sizce Havit...
Merhaba,
DDR4 B450 Aorus Elite anakartlı bir sistemim var. Yeni sistemimi DDR5 B850M Aorus Elite anakart ile topladım. Aynı SSD’leri kullanacağım. SSD’lere...