Drknes

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Drknes
      Drknes, Pny markasını övüyordunuz aldık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eve gelir gelmez baktım, kontrol ettim; lehimler vs. çiçek gibi. Sanırım kötü bir tercih yapmamışım :D
    • Drknes
      Drknes, Pny markasını övüyordunuz aldık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben de yeni Colorful i game rtx 5070 ultra w aldım acaba aynı sorunu yaşar mıyım ya normalde asusdan şaşmazdım herkes çok beğeniyor diye aldım
    • Drknes
      Drknes, Sleeved Kablo Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ekran kartım. colorful rtx 5070 ultra w bu linkdeki ürünler uyar mı acaba ...
    • Drknes
      Drknes, Sleeved Kablo Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam, beyaz alacaksam soketlerinin siyah olmaması gerekiyor; onların da beyaz olması lazım. Anakartımın soketleri de beyaz.
    • Drknes
      Drknes, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Sleeved Kablo Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, Bilgisayar topluyorum, tüm parçalarını aldım sadece kasa kaldı. Kasa da geldikten sonra sistemi kuracağım. Görünüme önem verdiğim için sleeved...
    • Drknes
      Hyundai Kona 1.6 T-GDI benzinli modeli tercih edebilirsiniz. Hyundai’nin en sağlam motorlarından birine sahip. Hem dayanıklı bir araç hem de yüksek beygir...
    • Drknes
      Gen5 ile Gen4 arasında o kadar fark yaşamayacaksın zaten Gen4'ler çok hızlı daha hızlı bir şey almak teoride kalıyor, pratikte senin farkedeceğin fark...
    • Drknes
      Drknes, R7 7800x3D mi yoksa R7 9700x mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      7800X3D Siparişini verdim dün bu gün elime ulaştı geriye sadece boş kasa almak kaldı kasa da geldiğinde toplayacağım biraz kullandığımda pişman olup...
    • Drknes
      Genel olarak sistem daha hızlı ve stabil çalıştığı için gen 5 ssd istiyorum açıkçası 9700x in oyun performansı iyi olması için 105w tdp modunu açmamız...
    • Drknes
      Hocam öyle tabi ki ama 900 fps ile 800 fps arasında bir fark hissedeceğimi sanmıyorum 1764563398 Yorumunuz için teşekkürler. 170 hz monitörüm var rekabetci...
    • Drknes
      Drknes, İşlemci kategorisinde R7 7800x3D mi yoksa R7 9700x mi? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, Bir sistem kuruyorum. Aslında 7800X3D işlemcinin siparişini verdim bile ama satın aldıktan sonra “Acaba 9700X mi alsaydım?” diye düşünmeye...
    • Drknes
      Drknes, R7 7800x3d Daha da düşer mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Elimde kuponum var o yüzden
    • Drknes
      Drknes, İşlemci kategorisinde R7 7800x3d Daha da düşer mi ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba. Hepsiburada üzerinden alacağım için: Sizce R7 7800X3D’nin fiyatı biraz daha düşer mi? Lütfen başka bir siteden alın demeyin. Karşılaştırma için...
    • Drknes
      Drknes, R7 7700X VS R7 7800X3D başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam hediye kodum olduğu için normal satış fiyatları üzerinden hesaplamıyorum o yüzden normal fiyatlarından farklı olabilir aradaki fark
    • Drknes
      Drknes, R7 7700X VS R7 7800X3D başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      170
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww