hocam türkçe yazıyorum clear cmos ile başla, bilmiyorsan youtube dan bak anakart üstünde tuş varsa daha kolay yaparsın eğer yoksa sistemi fişten çek psu...
bu bütçede ayrı ayrı alamazsın ikinci elde belki çok zorlarsan birşeyler düşürürsün ama oda ne kadar güvenilir olur özellikle psu için? msi kendi bundle ı...
cold start problemi var psu kaynaklı olabilir ama kısa devreden de olabilir, clear cmos yaparak başla ve dediklerimi yap teker teker, eğer olmazsa iyi bir...
kabloları takmazsan nasıl çalışsın fan 2 tane kablo var zaten takıcan hiç bilmiyorsan youtube dan arat hatta fanların modelini de yaz aynı fanın takılışı...
bir çok sebebi olabilir, bios güncel değilse bios güncelle, expo açıksa bir kapat jedec te test et bazen expo kararlı çalışmıyabiliyor, chipset güncelle...
parçalar uyumlu da fiyat kazık, tek tek toplama imkanın varsa tek tek al daha iyi parçalar alırsın bu fiyata eğer uğraşamam diyorsan başka sitelere de bak...
biri fanların çalışması için güç kablosu diğeri rgb için, fan kablosunu kasa fan portuna rgb kablosunu ankartında varsa argb portuna takıcaksın, kontrolcün...
msi gibi markalarda sorun olmaz, amazondan almanı da tavsiye ederim iade kolaylığı var baktın sorun var direk iade edersin beğenmedim diye, pek bu bütçede...
çıkamıyor diye bir durum yok yapılıyor ama timingleri ayarlamak gerekiyor, hazır oc profilinde (expo gibi) ona göre giriyorlar zamanlamaları ama tabi hynix...
hayır değil son zamanlarda maliyet nedeniyle hynix yerine başka modüller kullanılabiliyor, artık diğer modüllerinde son çıkan çipleri bu zamanlamalarda...
çalışır ama sorun yaşarsın ram markasından ziyade önemli olan modül aynı modül denk gelirse sıkıntı olmaz ama farklı modül gelirse problem o yüzden aynı...
öneri yapmıycam ama saçma sapan yorumları görünce dayanamıyorum oyun oynamak için x3d işlemcinin şart olduğunu nerenizden uyduruyonuz sanırsın x3d işlemci...
105w modunda normal değil benim 74-75 i gördüğü oldu ama o da shader derleme yada yükleme ekeranı gibi maximum yük binince genelde oyuna göre 55-68 arası...