ozaman input lagın artması normal sen vsync açınca diyosun ki ekran kartına bana 400 değil max 150 kare üret yani ekranımın izin verdiği kadar, bu görüntü...
hocam kusura bakmayın ama mantığınız başta saçma, birincisi ekipmanların haberleşme hızı input lag ile alakalı görüntü gecikmesi ayrı input gecikmesi ayrı...
input lag kullandığın ekipmanla alakalı dediğim gibi anakart üzerinden bağla ekipmanları birde, kaç ms gecikme süresi merak ettim? 50-100ms civarlarına...
amd kullanmadım o sebeple pek bir şey söyleyemem nvida üzerinden anlatıyım bir ayar varsa amd de uygula, öncelikle v-sync açınca gecikme ne kadar çok yüksek...
vallaha hangisinden ziyade alınır mı önce sorulacak soru o ne 4060ti ne de 5060 2. elde o fiyatları etmez sıfır fiyatına neredeyse 2. el mi olur o fiyatı...
bu darboğaz muhabbeti hiç bitmeyecek demi, darboğaz olmayan tek bir sistem yok, 9800x3d alıp cs de valoda darboğazım yok diye gezenlerde dahi darboğaz var...
b850 olan bir sürü model var 9-12 arası soğuması daha iyi port destekleri daha iyi olan x870 lerin giriş segmentlerde x ibaresini alabilmesinin tek ebebi...
x870 ihtiyacı olan dönüp buna bakmaz dahi bunun üst seviye bir b850 den farkı yok hatta çoğu üst segment b850 den daha aşağıda bir kart, aaa ucuza x870...
Merhaba, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum, şuan ki kulaklığım corsair hs65, kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok iyi çok memnunum ama ped konusu...
5060 a 100 gb ram da taksan 5070 in işlem kapasitesine yetişemez, o ram i dolduran veriyi işleyecek işlem gücü yok 5060 da, vram ekran kartında hiçbir zaman...
hocam bütçe ve kullanım amacına göre değişir, ortalama bir kullanıcı için B850 bir kart şuan geleceğe dönük olarak da ideal, ortalama 10bin bandında...
her türlü oyunu oynarsın, gelişime gelirsek pek gelişime müsait değil yalan yok, işlemci geliştirebilirsin 7500f yerine 7700x yada 9700x gibi işlemciler...
7800x önermem alabiliyorsan 9800x3d al bütçe yok dersen 9700x al 7800x den daha ıcuz ve arada %1-2 lik bir fark var sadece, ayrıca ekran kartsız 9800x3d de...