kanka iyi misin bir doktora görün bence, parası olan alır ama bütçe kısıtlıysa napacak adam parası olan adam zaten sormaz gider alır, yürüttüğün mantığı...
bir oyun için konsol alma mantığını hiç anlamadım hiç anlayamıycam, gta serisini hiç sevmedim bilmiyorum bu takıntıyı ama imkan varsa pc diz eninde sonunda...
senin bellekler muhtemelen samsung zen timings programını indir belleklerin markasını bir kontrol et ona göre voltaj ve alt değerleri gir muhtemelen...
abooo ula ekran kartlarına nolmuş böle, valla ben hiç birini öneremem bu fiyata, şu saatten sonra ekran kartları da nanay almayıp erteleyenlere geçmiş olsun.
kanka bi sokete taktım diye bir şey yok gözünü seviyim pompa kablosu aio pump portuna fan kablosu cpu fan portuna takılır gidip kafana göre takamazsın...
hocam karman çorman yazmışsın sıvı soğutucu da molex kablosu olmaz, pompa ve fan kablolarını doğru taktıysan çalışır, rgb varsa rgb leri takarsın ek olarak...
fan ışığı yanıp sönmesi kısa devre işareti değil anakart üzerinde pc kapalı da olsa elektrik dolaşıyor anakarta göre değişsede bekleme modunda ledlere güç...
anlattığından hiçbirşey anlaşılmıyor hocam kusura bakma, eğer bilgisayara güç verdiğinde bazı ledler yandıysa start tuşuna basmadığın halde bunda problem...
ikinci el ikinci eldir isterse dün almış bugün satıyor olsun farketmez o fiyatı etmez 2. elde o kart 10k bandına çok daha iyi kartlar bulursun en azından...
kanka 1-1.5 senedir millet aynı soruyu soruyor senle gir bak bakıyım akakçeye düşer mi cevabı net alırsın, eğer bütçe varsa bazı güzel indirimler oluyor...