S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      Sentrk, 7800x3d ve 9070xt Sistem Nasıldır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      fiyat gerçekten 41 e geliyorsa aynı ramden 1 tane daha ekle mutlaka birde ek olarak anakart ve psu da yükselt bence ileriye dönük olması için.
    • S
      Sentrk, Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kanka iyi misin bir doktora görün bence, parası olan alır ama bütçe kısıtlıysa napacak adam parası olan adam zaten sormaz gider alır, yürüttüğün mantığı...
    • S
      Sentrk, Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bir oyun için konsol alma mantığını hiç anlamadım hiç anlayamıycam, gta serisini hiç sevmedim bilmiyorum bu takıntıyı ama imkan varsa pc diz eninde sonunda...
    • S
      senin bellekler muhtemelen samsung zen timings programını indir belleklerin markasını bir kontrol et ona göre voltaj ve alt değerleri gir muhtemelen...
    • S
      Sentrk, Yardım İki 5070 Modeli Arasında Tercih Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      abooo ula ekran kartlarına nolmuş böle, valla ben hiç birini öneremem bu fiyata, şu saatten sonra ekran kartları da nanay almayıp erteleyenlere geçmiş olsun.
    • S
      Sentrk, Yardım NZXT Garanti Acil Yardim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kanka bi sokete taktım diye bir şey yok gözünü seviyim pompa kablosu aio pump portuna fan kablosu cpu fan portuna takılır gidip kafana göre takamazsın...
    • S
      kanka okuda gel adamın yazdığını tamam? gerçekten öf yani
    • S
      420 de taksan vurur o dereceleri sıcaklığı belirleyen çok fazla faktör var sadece kaç watt çektiğine göre yorum yapmak hata olur.
    • S
      hocam karman çorman yazmışsın sıvı soğutucu da molex kablosu olmaz, pompa ve fan kablolarını doğru taktıysan çalışır, rgb varsa rgb leri takarsın ek olarak...
    • S
      patriot 6000mhz cl30 12 civarı
    • S
      Sentrk, Am5 Anakart Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.n11.com/urun/gigabyte-b850m-force-wf6e-9600mhz-oc-ddr5-am5-m2-hdmi-dp-micro-atx-anakart-118069717?magaza=tebilon&utm_source=comp_akakce&utm_mediu...
    • S
      Sentrk, Yeni PC Açınca Anlık Bir Parlama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      fan ışığı yanıp sönmesi kısa devre işareti değil anakart üzerinde pc kapalı da olsa elektrik dolaşıyor anakarta göre değişsede bekleme modunda ledlere güç...
    • S
      Sentrk, Yeni PC Açınca Anlık Bir Parlama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anlattığından hiçbirşey anlaşılmıyor hocam kusura bakma, eğer bilgisayara güç verdiğinde bazı ledler yandıysa start tuşuna basmadığın halde bunda problem...
    • S
      Sentrk, Ikinci El Arc B580 Almayı Düşünüyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ikinci el ikinci eldir isterse dün almış bugün satıyor olsun farketmez o fiyatı etmez 2. elde o kart 10k bandına çok daha iyi kartlar bulursun en azından...
    • S
      Sentrk, Ekran Kartı Fiyatları Düşer mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kanka 1-1.5 senedir millet aynı soruyu soruyor senle gir bak bakıyım akakçeye düşer mi cevabı net alırsın, eğer bütçe varsa bazı güzel indirimler oluyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,787
Üyeler
203,247
Son üye
todesv9
Geri