@Azexxes
Gülmeden önce kanıtlarınla doğru düzgün tecrübelerinle gel 1v9 yasuocu velet kardeş. Sana bi ram ayarı veririm bios sıfırlamaktan beter olsun...
9800x3d veya 9850x3d alınıp aradaki fiyat farkına gpu fazla fazla yükseltilir zaten? İki işlemci arasındaki fiyat farkı ne?
Örneğin 5070 den 5080 e veya...
Amdlerde anlık çıkış yapıp inebilir bu normal. Mouse u hareket ettirip 2 dosya açtığınızda bile bu olur. Mühim olan oyundaki sıcaklıktır
Yeni toplamışsınız...
Benimki niye 75 den sonra 4.45 yerine 4.40 4.35 doğru gitmeye başlıyor o halde?
Msi afterburnerdan bakarak yorumlamayın bf2042 oynarken cpu clockumun bariz...
Amd işlemciler 75 derece ve sonrasından itibaren clock düşürmeye başlar.
80-90 normal diyenler olmuş. Yapmayın etmeyin termal sınırı 95 diye adam 80-90...
Erkek işi pubgde işlemci kullanımımın %45 i geçtiğini dair görmedim hiçbir zaman. Bariz problem var 1080p deyim 3 yıldır aktif olarak msi afterburner açık...
Vay vay arkadaş bu forum bilgilenmeye falan başlamış yorumlar mutluluktan gözlerimi doldurdu.
4k bile olsa 2k bile olsa yok 7800x3d yok 9800x3d diyenler...
mx7 yi almanyada laboratuvar ortamı vari bir yerde test eden bildiğim bir bilgisayar sitesi var. Türkiyede satılmayan macunları bile test ediyolar ve macunu...
yeni mx-7 yi denemeye çalışın. Ama bütçede belli tabi. Mx6 yıda 4 üde solluyor.
Mx-4ü çok önermeyin arkadaşlar pump out konusunda çok yeteneksiz olduğu...
Değerlerine baktığımda , özellikle 2 değer çok önemli. Biri SNR Margin diğeri ise Line Att.
Snr margin değerin ortalamanın baya üstünde. Bu iyi bir şey.Kopma...
Şimdi o zaman şu açıklamaya göre 8gb bile yeterli gelmesi lazım? Ben şundaki matematiği teoriyi anlayamıyorum. 32 ise 32ye göre bufferlıyor 16 ise 16 ya...
Oyun oynayan adamın 32gb ram’e ihtiyacı mı yok? Windows boştayken zaten 29.7gb kullanılabilirlik sunuyorken (1-1.5gb dolu olmak zorunda) Sene 2020-2021...