Değerlerine baktığımda , özellikle 2 değer çok önemli. Biri SNR Margin diğeri ise Line Att.
Snr margin değerin ortalamanın baya üstünde. Bu iyi bir şey.Kopma...
Şimdi o zaman şu açıklamaya göre 8gb bile yeterli gelmesi lazım? Ben şundaki matematiği teoriyi anlayamıyorum. 32 ise 32ye göre bufferlıyor 16 ise 16 ya...
Oyun oynayan adamın 32gb ram’e ihtiyacı mı yok? Windows boştayken zaten 29.7gb kullanılabilirlik sunuyorken (1-1.5gb dolu olmak zorunda) Sene 2020-2021...
Ben aioyu her zaman anakartın üzerine takılması gerektiğini düşünüyorum bana bundan daha efektif çalışacağı aklıma gelmiyor bu yüzden mesele bu. En mantıklı...
Mobilde adamın neresinde gözükecek imzası? Senin gibi bilgisayardan mı giriyoruz aslan nerde kullanıcının imzası? Ben imza falan görmüyorum hiçkimsede
Çok...
Liquid freezer iii proyu al bana gel 8 pin güç girişini benim kasamda tak. Takarsan sıvı soğutucunun parasını veririm. Takamazsan ama bana hediye kabul mü...
Arctic lf3 pro alınmaz. O radyatör kalınlığıyla 8 pin cpu güç girişini takamazsın
4-5 bin liralık sıvı sooğutmayla 10k lık sıvı soğutma arasında 5 derece...
yok uçmadım da bir tane arkadaşın tavsiyelerini denemeye karar verdim bir kaç gün deneyip öyle çözüldü olarak işaretleyeyim dedim de şu anlık kapanmıyor...