Bildiğim kadarı ile 96 mb önbellek sonrası kazanç düşüyor deniyor çekirdek verimliliği ve performans harici ilk x3d performansı gibi artışı olacağını sanmıyorum.Muhtemelen %30 civarı atabilir fps oyunları özelinde tahminimce
192mb l3 önbellek ile geliyormuş. Sizce ne kadar fark atar özellikle fps oyunlarında? Aktif 9800x3d kullanıcısıyım zaten ilgi alanım değil ama merak ettim ne kadar fark atacak?
ben % 20 25 li fark seziyorum gibi192mb l3 önbellek ile geliyormuş. Sizce ne kadar fark atar özellikle fps oyunlarında? Aktif 9800x3d kullanıcısıyım zaten ilgi alanım değil ama merak ettim ne kadar fark atacak?
Oyun için iyi olmaz bence, R9 modelleri yapı olarak sıkıntılı. Zaten 3D2 neden yapılıyor onu da anlamıyorum R9 serilerinin olayı zaten 6/8 çekirdekle 3D performansı verip diğer 6/8 çekirdekle yüksek frekans yüksek kas gücü vermek. İki bloğa da 3D koymanın ne anlamı var gereksiz şov.192mb l3 önbellek ile geliyormuş. Sizce ne kadar fark atar özellikle fps oyunlarında? Aktif 9800x3d kullanıcısıyım zaten ilgi alanım değil ama merak ettim ne kadar fark atacak?
Oyun için iyi olmaz bence, R9 modelleri yapı olarak sıkıntılı. Zaten 3D2 neden yapılıyor onu da anlamıyorum R9 serilerinin olayı zaten 6/8 çekirdekle 3D performansı verip diğer 6/8 çekirdekle yüksek frekans yüksek kas gücü vermek. İki bloğa da 3D koymanın ne anlamı var gereksiz şov.
Oyuncu için fark oluşmaz unity vs kullanıyorsan onlarda fark atar ama 10000 serisini bekle zen7 ile %15 performans farkı olacak diyorlar192mb l3 önbellek ile geliyormuş. Sizce ne kadar fark atar özellikle fps oyunlarında? Aktif 9800x3d kullanıcısıyım zaten ilgi alanım değil ama merak ettim ne kadar fark atacak?
%0-10.192mb l3 önbellek ile geliyormuş. Sizce ne kadar fark atar özellikle fps oyunlarında? Aktif 9800x3d kullanıcısıyım zaten ilgi alanım değil ama merak ettim ne kadar fark atacak?
Çıkış tarihi ne olacak bilgi var mı hocamOyuncu için fark oluşmaz unity vs kullanıyorsan onlarda fark atar ama 10000 serisini bekle zen7 ile %15 performans farkı olacak diyorlar