Knnmw

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Knnmw
      Knnmw, 30K sıfır/2. el laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-v-15-anv15-52-504a-nh-qz7ey-003-i5-13420h-8-gb-512-gb-ssd-rtx5050-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyat...
    • Knnmw
      Knnmw, 30K sıfır/2. el laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13ve-2268xtrnn-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000C10IB...
    • Knnmw
      Knnmw, Laptop Önerileri kategorisinde 30K sıfır/2. el laptop önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşım alacakmış 2. elde olabilir dedi. Mümkünse Helldivers 2 kaldıracak güçte olsun dedi şimdiden teşekkürler.
    • Knnmw
      Knnmw, 3500 TL Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ona dediğim videodan daha ayrıntılı bakabilirsin bence.
    • Knnmw
      Knnmw, 1.500 TL'ye Gaming mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Site güvenilir kendim alış-veriş yaptım atk markası mouse kullanıyorum gayet güzel. 1774019991 swarcow yeni tier list videosuna bakmanı öneririm...
      • 1774019891652.webp
    • Knnmw
      Knnmw, 3500 TL Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      swarcow yeni video atmıştı oradaki tier listten bakılabilir
      • 1774019513051.webp
    • Knnmw
      Knnmw, 15k bütçeye ekran kartı önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Oha yani güzelmiş baya
    • Knnmw
      Knnmw, 15k bütçeye ekran kartı önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      b580 son durumu nedir ? Sadece ilk çıktığında bakmıştım ben rx7600 yerine alınır mı ? Çok fark var mı
    • Knnmw
      Knnmw, Steam basarim kasmak mantikli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kendin bile mantıklı mı diye soruyorsun keyif aldığın süre bittiyse o oyun bitmiştir bence suyunu çıkartmaya çalışmak manasız geliyor.
    • Knnmw
      Knnmw, Weswear güvenilir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ben buraya yazmamışımda parayı da alamadım bu arada ama :D bir yerlerine montelesinler artık yapacak bir şey yok
    • Knnmw
      Knnmw, Musroom apparel güvenilir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Geç gelcek dediler ama haftasonunuyla beraber 4 günde falan geldi sanırım
    • Knnmw
      Knnmw, Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      klassenin çoğu mpsi iyidir ya sıkıntı olacağını sanmıyom bende kullanıyorum
    • Knnmw
      Knnmw, Musroom apparel güvenilir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aldım aldım ürün gayet güzel ben baya sevdim üzerine adamların iletişimi de çok iyi gece 2.30ta yazmama rağmen cevap vermişlerdi :D
    • Knnmw
      Knnmw, Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      mousepadlere çok zam gelmiş ama klasssegear'ın kendi sitesinde random mouse padler var bence alınabilir 400tl
    • Knnmw
      Knnmw, Yardım En uygun hangi siteden oyun alabilirm başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eskiden ucuzoyun.com vardı ama o kapanmış galiba şu an en mantıklısı ya steam ya epictir. Ya da bedevaya oynarsın hikayeli oyunları
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,002
Üyeler
190,496
Son üye
furkanolgac
Geri