Kasa önünde 3 tane 120mm fanlı hazır gelen kasada 2 tane 140mmlik fanlı soğutmaya geçtim, başta ram olmak üzere bariz daha iyi soğutma performansı oldu kasa...
Fan hızını işlemciye göre ayarladım 70 derecede %50 çalışsın dedim ses yok ama önceden 70 derecede %70 çalıştırıyordum uğultu yapıyordu. %50 yetip artıyor...
Benim kedim dişi, dişiler biraz nazlı olur canı isterse sokulur sevgiye doyunca kalkar gider. Bir ara büyük bir depresyon yaşadım, yanımdan ayrılmadı. Şimdi...
Onu hayatımın en iyi kararlarından biri yapan şey aldıktan sonra bir daha hiç görmemiş olmam zaten de yarın markasını yazayım buraya. Şimdi nerede olduğunu...
Hocam ben salmiyorum kendi kaçıp gidiyor 😀 yazın mecbur pencere açmak zorundayız.Kisin da kapıyı açmamızi koklayıp siyrilip gidiyor direkt.Ama adam napsin...
Annemler benimkini 8. Kattan düşürdü 3 gece hayvan hastanesi 15000 TL 2 sene önce. Neyse ki şanslıymışız da alt katın şemsiyesine düşüp oradan 1 kat...
Para ev sorun değil de özel sebeplerden çok bakamam ya yoksa alasım geldi hava bı tık serin diye yılıştı muhtemelen
Mama içecek falan al diyorsaniz alayım...