Hocam hic de öyle degiil onu diyenler maksatli diyorlar, binlerce c6k kullanici, c7k ,c8k kullanicisi. Tcl in AiPQ Pro İşlemcisi gayet iyi ,uspcaling ile...
56 bine alacağın oledden hayır gelmez c6k 51 bine geliyordu 56 vatan indirimi mi? grundig almıştık paraf kampanyası bitti onu da iade ettim çok pişman oldum...
Merhabalar, fiyatı biraz yüksek vermişssiniz sanki . işte uygun bir ürün fiyatı biz Tekirdağda hırdavatçıyız ve uygun olanı söylemek ve yönlendirmek...
Hocam üretici bile 2 yil garanti veriyor, G5 hariç o da 2+3 yıl ( işçilik dahil degil, işçilik ücreti olarakda bi Tv parasi alıyorlar)
Oled alan daha uzun...
bence tcl c6k alın geçin hocam bütçeye göre 55” veya 65” vatan gece indirimleriyle sırasıyla 42k ve 56k ya düşüyorlar sık sık güzel tv canlıda da görmüştüm
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Oled alın düşünmeyin de ne demek? Kullanım senaryosu ile ilgili hangi bilgi üzerine bunları yazıyorsunuz? Oled'in statik...
Hocam onun teknik verilerinde sıkıntı var diye düşünüyorum. Nextstar 65IDWP14 Tv si Çinli Ktc firmasi tarafından üretilen 65I modeli, 65O modelinde 3...
Almışken 144hz al.
Ama galiba 144hz olan Tcl panel 60hz olan LG panel
1782199102
Yani o zaman miniled alırdım.
Çünkü ailen karasal TV den sürekli dizi...