Dostum aynı tabletkere baktığımıza emin miyiz?
Arada fiyat farkı 2,5k ki farkları şöyle anlatayım
M1 UFS 2,2 Pad 7 UFS 4
Pad 7 çok daha iyi bir ekrana...
Hatta sadece kablo farklı olsa bile kendi telefonunda hızlı şarj etmiyor, orijinal kablo bulmak da çok zor çoğu çakma
Orijinal kablo alacağıma spigen kablo...
Laptop mu tablet mi? 120w şarj protokolü desteklemiyorsa yalnızca telefonu 120w yapar. Powerbank power delivery pps, qc, gibi protokolleri destekliyorsa...
Powerbank de sorun olmuyorsa muhtemelen başta kablo o değilse de adaptör ile ilgilidir. Kutunun içinden çıkan kablo çok kaliteli değil onu kullaniyorsan...
haklısınız hocam da insan yediremiyor işte kendine. şahsen aylardır bu ppf muhabbetlerini görüyordum 1 ay önce de bankanın hoşgeldin faizi bitince bir...
Bunu yapan banka çok görmedim de bunu yapan bankaların da ***** ****** lazım zaten borsa bilgisi halamdan az adamları yatırım danışmanı yapıyorlar
Kızıyorum...
O 6 ay muhtemelen hisse ağırlıklılar için tp2 için süreç o kadar uzamaz diye düşünüyorum
Şöyle de bir şey var hisse ağırlıklı olan fonlar icin gerekirse bu...
Risk var tabii ama banka ppf leri bu risk minimum zaten mevcut durumda banka ppf lerinde de büyük çıkışlar olmasına rağmen ciddi bir sorun yaşanmadı, tp2 ve...
Yani mantıklı olan buydu millet korkmasa ben süre sınırı da belirtmem adamlar şimdi bu hisseleri almak için bu süreyi bekleyecek fon satmaya mecbur ben niye...