Alınır mı? Evet. Bu paraya alınır mı? Hayır. En giriş seviye serisi bu Corsair'ın. Soğutma performansı ortalama üstü.
Ben Ocypus alırdım. Neredeyse 3'de...
1 ay önce 35 liraya 7900 XTX Nitro+ Vapor-X almıştım 2. elden; şu an 50 lira olmuş en ucuzu. Duru yok bunun. Gücün varsa al. Yoksa, aynı paraya gelecek ay...
İnan bana yapay zeka böyle bariz bir konuda hata yapmaz, hele ki CSS. Hata yaptığını düşünüyorsan ya eksik bilgi veriyorsundur ya da başka bir şeydir.
Ne...
Wardogs'da AMD'de bir uyum sorunu yok ya, ben de oynuyorum.
Ekran kartının güç kablolarını bir resim çekip atar mısın?
OCCT'de 10dk %85 vram testi ve 3d...
Geçerli olması ila best practice olması ayrı şeyler. Bu best practice bir uygulama değil. Container'a eksi margin vermen gerekiyorsa; parent'da ya da...
Gigabyte Gaming OC modeli için normal aslında. Fanların RPM düşük olduğu için % olarak fazla çıkmış. Normalde bazı 5070 modeller %50 fan hızında 1800RPM oluyor.
Dürüst olayım, daha iyi sonuç beklerdim. Ben en az 2 sene hiçbir performans kaybı olmuyor diye biliyordum.
%70, 80 fanlar 3080 olsa bile çok değil mi yahu...
Hayır. UV, watt'ı doğrudan limitlemeden işlemcinin aynı frekansı daha düşük voltajla çalıştırmasını sağlayarak güç tüketimini ve sıcaklığı düşürür. İşlemci...