Hocam üretici bile 2 yil garanti veriyor, G5 hariç o da 2+3 yıl ( işçilik dahil degil, işçilik ücreti olarakda bi Tv parasi alıyorlar)
Oled alan daha uzun...
Hocam onun teknik verilerinde sıkıntı var diye düşünüyorum. Nextstar 65IDWP14 Tv si Çinli Ktc firmasi tarafından üretilen 65I modeli, 65O modelinde 3...
Hocam kullanım amacına göre kişi Oled almali, uydu yayınları ağırlıklı Tv izleyecekse, Tv gündüzleride acik oluyorsa Oled tavsiye edilmemeli, yoksa 3-4 yila...
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Oled alın düşünmeyin de ne demek? Kullanım senaryosu ile ilgili hangi bilgi üzerine bunları yazıyorsunuz? Oled'in statik...
Kesinlikle nextstar gibi FASON ürünleri almayın. İçlerinde yapay zeka görüntü işleme motoru barındırmazlar. Paneli farkı firmadan SOC'yi mediatek'ten...
Hocam o Nextstar da bi özellik yok ki, local dimming den başka. 4.5 gb hafıza kalıyor, yetersiz kalıyor, kasma donma yapıyormuş,
İffalcon u75a ya bile...
O bayi çalışanı elemanı ben de şikayet ettim bazı adminler ilgileniyor bazıları umursamıyor tüm forumu komisyonlu satış alanına çevirmiş. Para verince demek...
Hocam hic bir alakam olmayan bir konuda bahane edilerek süresiz uzaklaştırma verdiler. Oysaki iddia edilen konuyla hic bir alakam bile yoktu.
Orada menfaat...
Hocam o fiyatlara iffalcon 50u95a ( giriş seviyesi QD-Mini led Tv si. Özellikleri iyidir) veya 55u75a olabilir.
Bütçeyi biraz arttırirsaniz arkadaşin...