Selamlar, ürünü sanırım 1 sene olmuştur olmamıştır alalı tam hatırlamıyorum. gpu yükselttiğimden dolayı ürün boşa çıkmıştır. temizdir sorunsuzdur fanlardan...
hocam merhaba, eski konu farkındayım ama sende aynı kasayı kullanıyorsun sanırım hala devam ediyor musun bilmiyorum. ben kasayı yeni satın aldım bilgisayarı...
ya ben alamadım ekrana geldim satın almaya bir anda sepet 70 bin oldu kendi kendine ekleme yapmış tam sildim her şeyi sonra fiywt yükselmis kısmet degilmis.
hocam 9800x3d'yi çok ama çok düşündüm. defalarca araştırdım videolarına baktım konu açtım hatta aldığım yeri de aradım iade edip değiştirebilir miyim diye...
abi ne varsa eskilerde var ya.. 2018 de msi mpg27cq aldım 2k 144hz. o zamanların en iyi monitörüydü ve hala da kullanıyorum 1 tane ölü piksel bile yok o...
benim için iyi oldu açıkcası araştırmadan etmeden direk arkadaş tavsiyesiyle aldım. tecrübe edindim daha öyle hatalar yapmam. peki bu psu nasıl hocam...
ürünü geri iste hocam. madem kvk nedeniyle görüntüleri paylaşmıyorlar hakem heyetine başvurucağını söyle kamera kayıtlarının da silinmemesi gerektiğini de...