5 yıl HS80 kullandım bataryası geberdiği için şimdi MAX modeline geçtim, muazzam. Müzikte de oyunda da harikulade :) Bu arada stüdyo kalitesinde mikrofonu...
tahriş yaratmıyor, cart curt kes bi yerini kesmez vs. Benim kollarım full dövme mesela, venusle alıyorum hep uzadıkça 3-5 günde bir çok güzel alıyor ve...
Alienware Genel olarak daha iyi ama satın alıp kullanmaya basliyacagin sure senin için önemliyse anında alabileceğin yoldan gitmek daha iyidir. Aradaki süre...
Avrupa'da alanlara da Eylül'den bi anda tedarik Aralık'a dönünce, bir de LG'deki indirimi görünce LG'yi seçtim mecbur. Çünkü Sinerjide Alien 73k gözüküyor...
Hayırlı olsun hocam bana gelen panelin grileri baya başarısız ama redditte aynı modeli gray banding olmayanlar vardı. İade konusunda bir durumun olursa...
dediğin gibi hocam oled monitör almak tamamen bir şans, yaklaşık 1 aydır araştırıyorum baya reddit konusu okudum, kimine sorunsuz panel kimine sorunlu panel...
evet reddit'te baya okduum benim monitör için de graybanding sorununu ama bazılarında varmış bazılarında yokmuş umarım patlamayız. iş için bana geniş...
Yaklaşık 5 yıldır Corisar HS80 kullandım bataryası öldü ve deforme oldu, gittim şimdi de HS80 max aldım, üzerine wireless kulaklık tanımam ya. HS80 max'in...