İkinci el toplarsan çok daha iyi şeyler çıkar. Yok ben sıfır olsun istiyorum dersen DDR5 olarak 35K fiyata doğru düzgün ekran kartı olan sistem yok, varsa...
Özelleştirilmemiş hali dün paylaşılan 5060Ti ile aynı sanırım (Kasa hariç). Gamegaraj taksit seçenekleri hakkında bilginiz var mı hocam, peşin fiyatına 3-6...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-a6220m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html
Parafla uyguna gelir. 6 taksit. Az bütçeni geçiyor ama en mantıklısı...
Onu da teklif ettim hocam ama abim memuriyetten dolayı Erzurum'da yaşıyor şu an, ben Ankara'dayım. O çok anlamadığı için ikinci el durumunda parçayı benim...
Çok fazla kullanmıyorsanız Secuzi alın geçin hocam. Ben yurtdışından Nova 2 Lite aldım, ilk 2 ay sürekli kullandım ama şimdi haftada 1-2 çıkarıyorum kılıfından.
Kargo kutusu hasarlı mıydı hocam, kargodan kaynaklandığı bariz belli mi yani? Eğer öyleyse ben olsam kullanırdım ama kargo paketi sağlam, içi açıksa...
Hocam işlemci kolay kolay bozulan bir parça değil, çalışıyorsa çalışıyodur. Pinlerinin sağlam olması en önemli şey, onun dışında sisteme takıp test etmeden...