Styx

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Styx
      Styx, Hangi 6700XT alınmalı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Özelden yazdım.
    • Styx
      Elden buldum hocam 15-20 dakikalık yürüme mesafesinde. 3-4 gün test et falan dedi, gerek yok o kadarına dedim. Akşam eve geldiğim gibi kurulumu yapıp bi...
    • Styx
      Pazarlıkla 9500'e Sapphire Pulse modeli için anlaştım. Kartın bakıma ihtiyacı var, satıcının söylediğine göre hotspotun 100 dereceye dayandığını görmüş...
    • Styx
      Görsel doğru hocam, alt kısımda da fan varsa havayı kasanın altından alıp ekran kartına üfleyecek şekilde montajlanmalı.
    • Styx
      Styx, 1500₺ klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://forum.donanimarsivi.com/konu/aula-win60-he-1-362-tl.1216584/#post-10957459 Şuna bir bakın hocam.
    • Styx
      Teşekkürler hocam 61 derece çok iyi. Asus Dual denk gelirse değerlendiririm, şu anlık 1 tane Asus ilanı var o da 13.500 TL :)
    • Styx
      Styx, 2. El rx6800xt furmark test sonucu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      FurMark testi çok fps ölçmek için doğru değil hocam, daha çok sıcaklıklara bakmak için kullanılıyor. 6700XT 180fps civarı veriyor ama bu testte, ona...
    • Styx
      Bende asus dual olan 6700xt kullanıyorum. İlk aldığımda cw sesi vardı ama sonradan kesildi. 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok tavsiye ederim
    • Styx
      Styx, 2. El rx6800xt furmark test sonucu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Alınır hocam. Fanlar %50 altındayken bile sıcaklıklar kabul edilebilir seviyede, ister bakım yapar kullanırsınız ister biraz daha agresif bi fan eğrisi...
    • Styx
      Hocam bende RX6700XT Red Devil kullanıyorum sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim
    • Styx
      Çok iyi duruyor valla güle güle kullan hocam. Satıcıyla bir iletişime geçebilsem ilk alacağım kart bu, heybetli duruşu beni cezbediyor. :D
    • Styx
      Sapphire'i 9000-9500 civarına ayarlamaya çalışırım, sanırım en mantıklısı o. Keşke Red Devil olsaydı ama çok memnun kalırdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
    • Styx
      Hem de 3 dakikalık test. :kekw:
    • Styx
      valla furmark 104 veriyorsa yana yana çalışmıştır o kart, başka kart bak 1-2 daha koyup. En azından için rahat olur kullanırken
    • Styx
      Birden fazla parça için toplam anlaştık ama yaklaşık sizin attığınız ilanlardaki rakamlara geliyor
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,251
Üyeler
190,540
Son üye
IceMEN
Geri