Verdiginiz cevap çok seviyesizce ve sizi haklı çıkarmıyor. Nintendo cd key satma olayı kabullenilecek bir şey degil. Siz burada bunu kabullenip olayı...
Normal şartlarda da kaç kişi disk alıyor ki zaten? İnternetle bağlantısı 1 saat kopsa krize giren insanlık, şirketlerin hizmet için internet bağlantısını...
Nintendo ve Playstation ayrı, onlar oyun konsolu. Oyunları için internet baglantısı zorunlulugu dogru bir şey degil. İnternet baglantısı olmadıgı zaman...
Böyle bir şey yok. Sözüm ana dünya devleri başka bir şey deniyor. Mülksüzleştirme projesi devreye girdi. Nintendo bile senelerce kutulu oyun satarken bir...
3 monitörüm var 1080-1440-4K. Arkadaşına hak veriyorum, 4K kaliteli bir IPS kullandıktan sonra 1440p bakınca çok kötü gözüküyor bana. Sırf bu sebepten oyun...
nvidiada 4070ti den amd de 6800xt ve üzeri bi ekran kartın varsa kesinlikle fazladan bi 4k monitör alınması gerekiyor bence bazı oyunlarda fps yetmezse...
Geçende arkadaşla konuşuyorum 4k monitör kullanıyor yıllardır. Ekran kartım ne olursa olsun, hani çok vasat bir şey olmadıkça 4k monitörden şaşmam dedi. 2k...
Şimdi üstüne biraz daha para koysam ve oled alsam ve 3 yıl yanmadan götürse yine yeter. Oled'in response time degeri çok iyi. Bu yüzden kararsız kalıyorum...
dalga geçmek için :ROFLMAO: atmadım tam yazarken senin -secuziciler gelir- yazman komik geldi.
Yedek diye aldım 2 gün önceki indirimden nays ile 1k ya...
Çapraz analog oldugu için bunları almadım. Logitech aldım. Uygun fiyata düşerse deneyecegim bunlardan birini. Önerdigin gamepad 1600 tl şuan. Logitech 850...