hawk fame kullanıyorum hawk koltuk almanı tavsiye etmem taşa oturmaktan farkı yok koltuk rahat değil malzeme kalitesi berbat sürekli alt mekanizma yamuluyor...
hawk fame aldım koltuk parçaları sorunlu geldi koltuk yamuktu alt mekanizma istedim 1-2 haftada yeni parçalar geldi taktım koltukta sorun yok gibi rahatlık...
hocam öneriler olur diye yazıyorum hawk markasının hiçbir ürününü alma
zio koltuk alabilirsin hawk almasaydım zio alırdım yanlış tercih yaptım hawk aldım...
hawk almanı önermem fame modelını kullanıyorum koltuk yamuk geldı uretım hataları çok fazla ilgilenen yok kargo süreleri çok uzun 2 haftada bir kargo mu...
hocam sorun maalesef epic gamesten kaynaklanıyor gt5 epic gameste açılmıyor steamda açılıyorsa maalesef epic games sorunluur aynı mantık kendi oyunlarında...
Arkadaşlar masa basi calistigim icin gercekten saglikli bir koltuga ihtiyacim var ama butceyi cok asamiyorum, yeni basladigimdan dolayi.
Hawk Future serisi...
hawk koltukların rahat olduğunu söyleyemem fab kesinlikle alma fame yada future serisine bakabilirsin yetkili servis olarak çok ilgililer(kargolama süreleri...
Kesinlikle Zio veya xDrive bakmanı tavsiye ederim. Ben aktif olarak Zio Fabric kullanıyorum yaklaşık 4 yıl oldu bana mısın demiyor. Sadece bir negatiflik...