Hocam amazon ile konuştum ve direkt kendilerinden aldığım için çok yüksek ihtimal ile ya aynısını ya da para iadesini yapacaklarmış kısacası amazon günü...
Garantiye göndermeden önce çok şey denedim ddu ile tek tek sürücüleri sildim eski sürücüleri falan kullanmayi denedim ancak en sonunda bilgisine güvendiğim...
Kesinlikle Rami göndermek en mantıklı seçenekti kabul ediyorum ama rami ben bile takmadim yıllarca bilgisayar işi ile uğraşmış tamir yapmış bir tanıdığım...
Laptopu geri gönderecekler imiş muhtemelen önce amazona yazacagim sonrasinda THH ye basvuracagim artık kaç ay bekler isem 😔
1735638906
Yok hocam zaten o...
Kesinlikle haklısınız bir daha asla almam bu markayı aklıma şey geliyor benim aldığım satıcı direkt AMAZON idi acaba onlara durumu anlatsam yardımcı olurlar mı
Ben de kesinlikle masaüstü taraftarıyım ancak üniversitede yurduma masaüstü kurmam imkansız olduğu için mecbur laptopa geçtim 😔
1735637945
Ben o işlemi de...
Hocam mecburen öyle yapacağım ve öğrenciyim bu bilgisayar bana çok lazım oluyordu cidden çok kötü oldu bu durum.Tek umudum laptopu amazon dan almıştım...
Acer marka laptopumda siyah ekran problemi yaşıyordum; bilgisayar normal çalışıyor, ancak oyunlarda belirli bir süre sonra siyah ekran veriyordu. Aynı...
driverlerle ilgili sorun olduğunu hiç sanmıyorum çünkü bana da önce driver sorunu gibi geldi ddu ile sildim yeni sürücüyü ekledim aynı problem sonrasında...
Laptopum acer nitro 5 rtx 4060 i7 12700h valorant ve elden ringde siyah ekran verdi sonrasında furmark testine sokuyorum onda da hemen veriyor siyah ekran...