Beni yanlış anlamazsanız seneye girmeyi bir düşünün derim ben sizin yerinizde olsam 5 6 ay tyt abanır yazdan itibarende aytye yoğunluk verirdim seneye...
Hocam kariyer hedefiniz hakkında birde dersler hakkında çok yorum yapamıyorum. Bende bilmiyorum oraları çok öznel karışık işler. Şimdiden başarılar dilerim...
Lgs de 355 yaptım obp ile bi okula gittim. 2025 yks de sınıfımda 20k ve 64k yapanlar çıktı bende 80k ile mezuna bıraktım. (Diğer okullara göre çok bir...
Grafik ayarlarınız , Çözünürlüğünüz filan reis ? grafikleri yükseltip düşürüp optimum olan ne deneyin derim. Orta veya yüksek ayarlarda daha çok fps alma...
Dediğim gibi İşlemci Ekran kartı ilişkisinden olabilir belki. Benzer şeyi bende yaşıyorum 3070 ve 5 5600x le fakat bu oyun deneyimini etkilemiyorsa çok...
Termal macun tabakası çok kalın olduğu için iyi soğutma performansı alamazsın. Zarar verir mi dersen vermez. Ama komple temizleyip güzel bi X şeklinde macun...
Lowda oynuyorsan grafikleri yükseltmeyi denesene bi hocam. Bu arada normal , mesala valorant csgo da filan benim sisteminden daha düşük bazı sistemlerin...
Mezun senesinde olan biri olarak şunları söylemek isterim
Liseye geçtiğimde bende ortaokul arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzülmüştüm ve 9.sınıfta hemen...
Bunu anlamanın tek yolu sende ondan hoşlanıyorsan ona belli et karşılık alınca anlarsın ancak. Hoşlantı dediğin şeyde sonsuza kadar sürmez yani geçicidir...