Hocam çok hakim değilim ancak tahminimce yeni ramlerden biri sıkıntılı olabilir veya çipler uyumlu değil. Önce yeni ramleri 2x8 deneyin 3200mhz çalışıyor...
Hocam özel olarak kılıfla istemiyorsanız ayrıca klavye kullanabilirsiniz, ben Trio 500 kullanıyorum S7 FE ile, çantada taşımak pek bi fark yaratmıyor ince...
Laptop piyasası çok hızlı değil, fiyatını doğru ayarlamak gerek. Fiyatı gereksiz yüksekse zaten hiç gitmez. Sıfır fiyatına endeksleyip satmak zor iş...
Evet, mizar için yapmıştım zamanında fark yaratıyor. Ben elektrik bandı ve maske bandı kat kat atmıştım, güzel ses veriyor. Hazır klavyeyi açmısken kasaya...
Hocam bütçe sorun değil, 2 yılda 1 3k vereceğime 6k veririm 5 sene kullanırım ancak delikli fareler bana hitap etmiyor, bu bütçe için başka önerin var mı?
5 6 k lara çıkabilirseniz logitech yerine
https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-mini-magnezyum-mouse
bu markanın moselerini öneririm kullanan...
ATK Blazing Sky F1 pro max var x1 yada f1 farketmez özellik farkı çok yok güzel mouse fakat şarj olarak bi tık zayıf geldi bana gerçekten çok hafif bu arada
V8 ile V6 arasında optik swithcler dışında fark var mı? Tahmini ne kadar sürede stok yenileniyor? Bir de scyrox marka hakkında bilginiz de var mı hocam? Çok...
Hocam içlerinde sadece bu stokta var görünüyor sanırım:
ATK Blazing Sky X1
Markanın imajı nasıl, tekrar darmoshark gibi bir sorun yaşamak istemiyorum...
Elimde Darmoshark M3 4K var, double click yapıyor ve aldığıma da önerdiğime de pişman etti. Debounce time vs kurtarmıyor ve sorun olmaya başladı.
Yeni bir...
Sorunu düzelttim. Fanı bayağıdır çıkarmadığım için pimler sertleşmiş, dönmüyorlardı. Pimleri biraz daha yan tarafa çevirince oldu. Ardından pimleri yukarı...