Kendim bu yaz Mayanet kullandım (ismini tam hatırlamıyorum, buna benzer bir şey de olabilir)
1. VPN e bağlan
2. Kullanacağın uygulamaya veya websitesine gir...
Hocam xbox 9. nesillere dongle alınabiliyorsa indirimde yapıştırır geçerim. Şu ana kadar denediğim hiçbir kol beni tetik ve analog hissiyatı için xbox gibi...
Bunun analoglarını ve LT RT bilen var mı? Hikayeli oyunlar oynamıyorum, F1 için lazım. Mümkün mertebe baştan sona yumuşak ve güzelce hareket etmesi önemli...
Side loading ve bootloading oneui8/android16 da iptal hocam. Şahsen güncellemedim, çok ikna edici bir şey olmadığı takdirde güncellemeyi düşünmüyorun. One...
Pil sağlığı yanlış hatırlamıyorsam one ui7 bazı beta sürümlerinde s24 serisinde test edildi ancak kararlı sürüme dahil edilmedi, bunun için log teşkalesi...
94 kere şarj etmişsin, günde 1 kere şarja taksan normal.
1759700593
accu battery hatalı ölçmesinin sebebi sensörlere tam erişimi olmaması, fakat burada...
İlk 3 ayda %5 kayıp normal mi bilmiyorum ama bu loglarda nasıl sağlık hesapladığı önemli. Örneğin ben ilk aylarda accu batteryde ölçüm aldığımda %103...
Hocam sizin için değil ama fiyat beğenilmiş, siyah isteyen varsa var şu an, sepette var ama almayı denemedim çok sevdiğm bir fare olsa da şu an ihtiyacım yok.
Hocam bunun bi de pro versiyonu çıkmış. Kayda değer bir fark var mı? Tv box almayı düşünüyorum ama mi stick 1080p gerçekten illallah ettirdi. Tamam bi apple...
Hocam monitör işinde hemen her marka aynı panelleri alıp bi arka kapak vs çakıp satıyor. Birçok kullanıcı bunu anlamıyor, markaya değil modele bakmak lazım...