Kartınız en azından 4-5 sene daha iyi gider. 6000 serisi 2027 den önce çıkmaz. 27 de çıkması düşük ihtimal. 27 de çıksa 7000 serisi 2030 dan önce gelmez...
İsteyen buyursun tercih etsin ama şahsen tavsiye etmem. 22-23k ya bir monitör alacağım: hdmi ve dp portları birer tane olacak, heat-pipe olmayacak vs can...
Bedava hileyle dozunu kaçıranlar yiyebiliyor bazen. Muhtemelen tecrübesiz bir kardeşimiz, yeni hesaplarda bu işin ustası olup maçlarımızın tadını kaçırmaya...
Hocam kusura bakma ama inan bu sorunu yaşadığımı bile hatırlamıyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Konuda yardımcı olan arkadaşları etiketleyip yeni bir...
760tl uygun fiyat, pro için ancak piyasada 1k civarına daha güncel sensör ve mcu lu kablosuz seçenekler vardir diye tahmin ediyorum. İlla raze/logitech...
Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya...
Apple ve Samsung bakabilirsin.
İkisinin kayda değer 2-3 farkı var zaten, aynı işi yapıyorlar.
Samsung kalem ucu yumuşak, appleda sert.
Samsung notes hemen...
E-spordan kastın ufak liglerde kendi çapında rekabet edip varsa doğal yeteneğini ortaya koymaksa bu yapılabilir.
Yok eğer zirveye uğrama hayalin varsa bu...
Attığın siteyi veya satış yapan herhangi bir siteyi spesifik olarak bilmiyorum ancak övgü satışı var. Güven faktörün düşer baştan uyarayım. Kimse de zaten...
Hocam çok açık konuşayım, 35-40k para ios tarafında güzel cihazlar sunmuyor. Benim fikrimce ölü yatırım olur. Ha kesin iphone alacağım dersen bütçe artırman...