hayır hayalet ekran var bildiğin pikselleri tek yönde ışık göndertiyor m14 panelle gelen bir özellik hatta o yüzden parlaklığı düşükte 2600 nitte tutuyorlar...
Kötü/iyi meselesinden ziyade Ultra serisini resmen tüm akıllı telefonlardan ayrı bir yere koyuyordu, öne çıkıyordu. Şimdi hepsi gibi oldu. Bunun dışında...
Hocam ramlerdeki artış yakın gelecekte devam edecek gibi duruyor, zaten sistemi önce rami sonra alma topu da sakat. İşinizi aksatmadan aradan çıkarmaya...
Bu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım...
Benim de oynadığım oyun tuşun kendisini algılamıyor.
GameSir uygulamasını indir
Tuş atamasına git
R5/L5 olarak geçiyor sanırım arka tuşlar, onlara diğer...
F1 almayı düşünenler için güzel fırsat. F1 26 çıkmayacak, 2026 araçları DLC olarak gelecek ve 2027 senesinde çıkacak oyuna kadar bu oyun güncel ana oyun...
Bu kaskı kullandım, konfor açısından iyi. Çok şükür kaza bela yaşamadım ama genel olarak iyidir diye düşünüyorum. Ordan burdan ismi cismi belirsiz, başına...
Kursun yeri = teorik dersleri aldığın yer. Teorik sınavın yapıldığı yer zaten ayrıca bir okul olacak.
Parkur = direksiyon derslerini aldığın ve direksiyon...