Yaklaşmasan da olurdu aslında. Böyle tavır yapacaksan konularımı sadece seyretmeni öneririm.
Windows devri kapanıcaktır arkadaşlar. Zamanında Nokia`nın...
O anakart ile yaparsın. Monitörünün uzunluğunu ölç. 1x üste 1x alta yaparsın ona göre hesabını yaparsın. Monitörün uzunluğunun 2 katı yani. Kenarları...
Teşekkürler. Öncelikle kullanılan led adreslenebilir olmalı. Benim bildiğim a dreslenebilir ledler +5v ile çalışıyor. 12V ile çalışan var mı araştırmadım...
Bundan yaklaşık 3-4 sene öncesinde ceramical marka masa almıştık ve gerçekten çok beğenmiştik. Masalarda aradığım ilk ve tek unsur sallanmaması sağlam...
Hocam güzel rehber eline sağlık. Anakartımda sadece bir tane 4 pin 12v çıkıs var, tek led şeriti döndürüp tüm kenarları sayısıyla ayarlayabilir miyim yoksa...
2. ekran olarak almayı düşündüm ama hoparlörü yok... Monitör piyasası cidden saçma bir işleyişe sahip. Ayrıca İtopya ürün açıklamasında bir şeyler denemiş...
Hocam telefonundan memnun olman güzel ancak 13 ün de yılları sayılı. 16 pro uzun vadede ekonomik olarak daha iyi olur ve de 13 ten her anlamda çok daha iyi...