Ricciardo
Reaksiyon skoru
1,969

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Ricciardo
      Ricciardo, Sizce 3 yaşındaki kartım ne kadar götürür başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kartınız en azından 4-5 sene daha iyi gider. 6000 serisi 2027 den önce çıkmaz. 27 de çıkması düşük ihtimal. 27 de çıksa 7000 serisi 2030 dan önce gelmez...
    • Ricciardo
      Ricciardo, Samsung Odyssey OLED G6 yeni modeli G61SH farkları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İsteyen buyursun tercih etsin ama şahsen tavsiye etmem. 22-23k ya bir monitör alacağım: hdmi ve dp portları birer tane olacak, heat-pipe olmayacak vs can...
    • Ricciardo
      Ricciardo, Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ban değil o coldown. Sıfır hile oynssan dahi denk gelebilir.
    • Ricciardo
      Ricciardo, Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bedava hileyle dozunu kaçıranlar yiyebiliyor bazen. Muhtemelen tecrübesiz bir kardeşimiz, yeni hesaplarda bu işin ustası olup maçlarımızın tadını kaçırmaya...
    • Ricciardo
      Ricciardo, Android USB Hata Ayıklama - ROM Yükleme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam kusura bakma ama inan bu sorunu yaşadığımı bile hatırlamıyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Konuda yardımcı olan arkadaşları etiketleyip yeni bir...
    • Ricciardo
      Ricciardo, Razer Deahadder V2 Pro alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      760tl uygun fiyat, pro için ancak piyasada 1k civarına daha güncel sensör ve mcu lu kablosuz seçenekler vardir diye tahmin ediyorum. İlla raze/logitech...
    • Ricciardo
      Ricciardo, CS:GO Tekrardan steam'de başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya...
    • Ricciardo
      Ricciardo, CS:GO Tekrardan steam'de başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Redditte listelemeden kaldırıldı diyenler var, bende arama kısmına tıkladığım gibi geldi. Kütüphaneye ekledim, indiriyorum. Cs2 üzerinden başlatma...
    • Ricciardo
      Ricciardo, Üniversite için tablet önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Apple ve Samsung bakabilirsin. İkisinin kayda değer 2-3 farkı var zaten, aynı işi yapıyorlar. Samsung kalem ucu yumuşak, appleda sert. Samsung notes hemen...
    • Ricciardo
      Ricciardo, Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      E-spordan kastın ufak liglerde kendi çapında rekabet edip varsa doğal yeteneğini ortaya koymaksa bu yapılabilir. Yok eğer zirveye uğrama hayalin varsa bu...
    • Ricciardo
      Ricciardo, CS 2 övgü satışları gerçek mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sırf övgü bastığı için güven faktörü düşen en az 50 oyuncu gördüm bugüne kadar.
    • Ricciardo
      Ricciardo, CS 2 övgü satışları gerçek mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Attığın siteyi veya satış yapan herhangi bir siteyi spesifik olarak bilmiyorum ancak övgü satışı var. Güven faktörün düşer baştan uyarayım. Kimse de zaten...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri