Her türlü 15T Pro. Az fazlasına da YD Xiaomi 15 (global) biraz daha iyi olur. Daha küçük ve kompakt bir telefon, buna göre değerlendirirsin.
1766528210
EU...
Genel anlamda mikrofonlar XLR arabiriminde biraz(cık) daha iyi sonuç verirler. Yayıncılık haricinde; birden fazla ses aygıtı oluşturabilme ve bunların...
Maono PD200X+AMC2 set tercih edebilirsin. Sahip olduğu -basları da vurgulu ileten- v-shape ses profili memnun edecektir seni. Yanında gelen mikseri satmanı...
Bendeki işlem detayları bu şekilde.
Üzücü haberi az önce gördüm. Kupon indirimleri çoğu kategoride devam ediyor hala ancak kuponları %5 düşürmüşler; daha...
Var :) Vananın hızlı açılıp kapanması istenen her yerde var. Kahve makinasında demleme sonunda düşük basınçlı yavaş akan su kahve içine karışmasın diye...
ReQo haklı, bu fiyata bu kart ölü yatırım.
Yıl 2026 olmuş, 8 GB VRAM devri kapandı artık. Aorus Master'ın LCD ekranına, tasarımına aldanıp paranızı çöpe...
Anladım, sorun yok )) Fiyatına göre gayet güzel sonuç veren mikrofonlar önerdiklerim.
Yakın zaman Boya K3'ün fiyatı bütçe dahiline düşmüş. Ses kalitesi...
Anladım hocam rengi önemli o yüzden Thonet olanı düşünüyorum teşekkürler, ben de bir kerelik alacağım için iyi olsun istiyorum o yüzden emin misiniz dedim...