@Lloydˢᵗᵉʳ üstada bir danışalım, hatta GK65 ile kıyaslanabilir mi bir soralım. (Aynı fiyat segmentinde değil ama kalite açısından bu fiyatını hakeder derse...
🙏
Fiyatına göre ses kalitesi idare eder, ses profili fena değil denebilir. Ancak teknik özelliklerinin eksikliği - mikrofonun üzerinde ayarlama yapacak...
Rica ederim. Çok yüksek kalite beklentisi olmadığı sürece kullanılabilir. Listelendiği üzere Hi-Fi niteliğindeyse daha bile iyi. Ama diğer konuda da...
Sağolun hocam @Lloydˢᵗᵉʳ . Dün geldi mikrofon, Valorant ta denedim. Sesin baya iyi geldiğini söylediler. Bende boom arm olmadığı için, ürünle gelen ayakla...
Etiket bildirimi düşmemiş niyeyse.
GK65 diğerlerinden açık ara daha iyi ve f/p konumunda, alınabilir tek seçenek. Aynı şekilde tizler ve frekans aralığı...
Şu anki piyasada düzgün model bulmak bu fiyat bandında zor, indirimlerde ara sıra denk gelebiliyor güzel seçenekler. Piyasayı iyi takip edip fiyat kovalamak...
Mikrofon arıyordum ve 700 liralık fiyatı görünce ne kaybederim ki diyip dün GK65 aldım hocam. Böyle bir yorum görmek sevindirdi. Ben online fps oyunlarında...
GK65 mikrofon baya iyi fiyattan satılmış. Piyasaya yeni sürülen model, bugün gördüm. Ses kalitesi ve teknik özellikler bakımından fiyatına göre oldukça iyi...
Selamlar, hep "beat nasıl olmuş?" başlığında konu açıyorum. Bu seferde "Trap beat nasıl yapılır?" başlığında rehber niteliğinde bir konu açmak istedim...
[H3 id='URLhttpenucuzsistem.comenucuzsistem.comURL']enucuzsistem.com[/H3]
Bir hazır sistem alırken en ucuzunu bulduğunuzu sanıyor olabilirsiniz, peki ya...