Ya çocuk, sen benim mesajlarımı alıntılamasana? Pazarlamacı mısın, Xiaomi ile gönül bağın mı var nedir böyle saçma sapan argümanlarla karşılık vermeye...
Bu yanlışlıktan istifade etmeye çalışanlar, iptal olunca thh ye gideceğim diyenler kansızdır kimse kusura bakmasın. Belli ki hata var 12900K nın 5k fiyatlı...
Telefonun çekiyormuş gibi görünüp çekmeme sorunu var, Donanımhaber ve Reddit de bir yığın yazan kişi var. Benim başıma gelmedi diyenler başına gelenlerin...
Beğendiğin bir kasayı al, fanlarını söküp sat, yerine ledsiz fan al. mATX kasa arıyormuşsunuz mesela bence kabloları geriden takma özelliği de bulunan Asus...
Yıllardır sektörü çok sıkı takip ediyorum, en son X6 Pro ve X7 Pro modellerini de takip edip özellikle kullanıcı yorumlarını okuyorum, Poco X serisi...
RTX4070 olanı 18K fiyattan alıp kargoya verilen varsa ekran görüntüsü paylaşsın da onun adına sevinelim. Adamlar 5000 serisi yüzünden herkesi düdükleme...
Poco X serisine bulaşmayın, 14T burada zaten daha alınası bir model. Ayrıca Xiaomi de bazı modellere server üzerinden tek sim kaydı yapılabiliyor, cpid...