Ürünü yaklaşık 1 yıl kullandım gecikme vb olmaması güzel. Malzeme kalitesi olarak hafifletmeye çalışmışlar ama sanki 3D Printerdan çıkmış gibiydi. Ayrıca...
Diğer konuya yazdım buraya da yazayım, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada...
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada yukarı kayması gibi, bazen çileden...
Vpn ayarlarda 'Bölünmüş Tünelleme' seçeneği var. Oradan hangi uygulamanın vpn kullanacağını seçebiliyorsun.
Konuya gelince, bir kaç senedir kullanıyorum...
6800xt, çift monitör kullanıyorum, ara sıra (ayda bir yada iki kere) monitör geçişlerinde driver çöküyor. Özellikle bir ekranda oyun açık, diğer ekranda da...
Ds 3'deki bazı mekanlar Ds 1'de de var. Ben, 1-3-2 şeklinde oynamıştım. 2'nin bir kaç mekaniği farklı, ilk başta alışamamıştım o yüzden 1'den direk 3...
iphone kullanmıyorum bu yüzden build alamadım. ios build almak çok kanser bir iş. Elimden geleni yaparım iphone için de. yazılımı açık kaynak kod sunmak...
İnşallah hocam şans işi dediğim gibi. Ama iade konusunda sıkıntı yaşamadım hiç direkt aldılar kutuyu da her seferinde düzgünce açtım kapattım. Rast gelsin
Almadan bayağı araştırdım üstüne, v3 daha yeni olduğundan ve hafif olduğundan önde duruyor fakat şahsen v3 pro alıp sesini beğenmediğim için iade etmiş biri...