AEGON

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• AEGON
      AEGON, İnternetim 1000mbps oldu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bazen 1 aylık hediye verebiliyorlar modeme reset atmadığın sürece kullanmaya devam edersin
    • AEGON
      AEGON, RX9060XT 16GB 7500F'Lİ SİSTEM ALINIR MI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ekim sonunda 32 li ram ve 5070 li bazı parçalarıda değişik halini 52.700 e almıştım Hepsiburada dan 9 taksit olarak iyiki almışım valla fiyatlar gidiyor
    • AEGON
      Honor magic 7 pro tavsiye ederim hocam o bütçede 16 pro max den geçtim çok memnunum.
    • AEGON
      AEGON, Razer Cobra Pro Wireless alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2 sene kadar kullandım hocam güzel mouse ancak küçük eliniz büyükse sıkıntı yaşarsınız. Ben aldığımda bu kadar pahalı değildi bu fiyata daha iyi mouselar...
    • AEGON
      AEGON, S20 Fe telefonum kasıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arada kasma yapabilir ama sürekli oluyorsa bence depolamadan kaynaklıdır yer açmaya çalış yada yedeklerini alıp telefonu sıfırla
    • AEGON
      teşekkür ederim değerli yorumunuz için:):)
    • AEGON
      AEGON, Ps5 slim hala alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aktif olarak kullanıyorum hocam bir kaç gün öncede gittim ps portal da aldım bence hala alınır yeni konsola 1.5 2 sene daha var gibi duruyor. Ancak...
    • AEGON
      AEGON, 🔥İndirim ASUS TUF Gaming GT301 3.506TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gülücük atan arkadaşlar bu kasayı alın mükemmel kasadır ama aldıktan sonra sıvı soğutma takamadım diye buraya konu açmayın 😂😂
    • AEGON
      4 yıl kullandım bu kasayı ön tarafına destek var ama üst kısmına her sıvı soğutmayı takamazsın ramlerden dolayı sığmıyor
    • AEGON
      Güzel kasa ama tavsiye etmiyorum sıvı soğutma desteği yok
    • AEGON
      AEGON, Yardım 2.500TL erkek bot önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam giyim tarzını bilmiyorum ama bot artık pek tercih edilmiyor gibi adidas gore tex tarzı su geçirmeyen bi ayakkabı daha mantıklı geliyor bana yıllardır...
    • AEGON
      AEGON, CPU Yüksek Sıcaklık (CPB) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Frekans sabitlemeyi dene bide sadece hocam bende 7500f i 5ghz e sabitledim 15 derece düştü sıcaklığı
    • AEGON
      AEGON, Öneri Motorumu Satamıyorum. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Motorlara 12 taksit yapan marka çok insanlar bütün parasını birden bağlamaktansa taksitle almayı daha mantıklı buluyor o yüzden ikinci el zor satılıyor.
    • AEGON
      AEGON, Battlefield 6 düşük fps başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aldığın fps baya düşük rtx 5070 ve 7500f ile 2k ultra da dlss kalitede 150 fps alıyorum
    • AEGON
      AEGON, RX 6600 ÜSTÜ UPGRADE başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bende rx 6600 xt ve 5600x ile bf6 da 2k da low ayarlarda 80 fps filan alıyordum gpu ve cpu kullanımıda sabit 100 dü. Sistemi ekim sonu gibi 20.500 e...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,249
Üyeler
187,016
Son üye
IMMONEON
Geri