Dns ayarı yapmadım iki farklı internet ile oynadım ikisinde de aynıydı sorun oyun ile ilgili gibi başka bir oyunda böyle bir sorun yok.
1746109097
Ben...
İmzamdaki sistem monitör, kulaklık ve mouse u 32k ya verdim hocam pazar günü gelip alıcak hemen hemen aynı zamanda almışız. Ben kasaya 20k dedim sadece 12k...
Şimdiden hayırlı olsun diyelim, güle güle kullanın.
1744931449
Peki sıfır yada 2 el olsa akıllı robot süpürgede hangi markayı tercih edersiniz, ayrıca...
Bir kere cumartesi teslim edilmesi gereken kargom yoğunluktan teslim edilemediği için pazar günü gelmişti hepsijet ile bunun dışında hiç pazar teslim...
Bu fiyata aldığın süpürgeden verim alamazsın hocam bunu alacağına şarjlı süpürge filan al daha iyi olur bence. Taksit ödeme imkanın varsa hepsiburada...
Asus dual 6600 xt kullanıyorum bende monitörüm 2k sadece csgo filan oynamak için kullanıyorum bu aralar gayet işimi görüyor 1080p de uzun yıllar gidicek kart
Zaten haftada bir gün pc açabiliyorum. Haftada 6 gün çalışıyorum. Hafta sonu ps cafeye para vermek saçma geliyor.
Sağlam ekran kartı da 50k
Ps5 cidden...
İmzamdaki sisteme sahibim pc yi ayda yılda bir açıyorum işten gelince koltukta yatarak ps5 oynamak daha iyi oluyor arkadaşlarla fifa filan çeviriyoruz...