tabii o da bir seçenek aradaki fiyat farkı bozmuyorsa hazneli olan daha iyidir. ayarlamalarını yaptıktan sonra onla uğraşmamak çok iyi olur. Ama unutmamak...
11.11 indiriminden Roborock Q8 Max Pro almıştım hb üzerinden şuanda aldığım fiyattan 400tl daha aşağıda kesinlikle öneririm. Paspas kaldırma özelliği evinde...
11.11 indiriminden Roborock Q8 Max Pro almıştım hb üzerinden şuanda aldığım fiyattan 400tl daha aşağıda kesinlikle öneririm. Paspas kaldırma özelliği evinde...
Arkadaşıma en ucuzundan bir monitör alıcaz dün lgyi almış ama 1k daha ucuza lenovo var sizce iptal edip lenovoyu mu almalıyım yoksa lg daha mı iyidir...
Bence anlamıyorsan yd telefondan hiç girme. Düz 15, 16e sıfır bak veya ikinci el tr 14 pro,15 pro kovala temizinden. Sıfır kapalı kutu bir yd telefon biraz...
Ayarlar > Hakkında > Kapsam süresi dolduya gir saçma sapan bir tarih yazıyorsa cihaz global garantisiz seridir toplama olma ihtimali yüksek. Fotoğraftaki...
Arkadaşlar anneme hediye olarak alacağım. Hangisi daha mantıklıdır? Fiyat olarak çok bir farkları yok ve birinde boşaltmalı istasyon var. Farkları nedir...
Amcam için bir model bakıyorum uygun fiyatlı taksitle alınabilecek. Güneydoğu bölgesine gönderilecek. Sizce bir problem yaşar mı yaşarsa servis durumu...