Geçen İş bankasında bir hesap açıp kart siparişimi verdim coin, hisse al sat yapmak için. Fakat Midas'a paramı aktarırken kesintiler olduğunu gördüm. Ufak...
Onlara kalsa ülkenin bu durumda olmasının sebebi 1938'de ölen Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve lideri Mustafa Kemal Atatürk. Bu saldırıyı yontup biçip...
Siyasilerin kendini bilmez ve çıkarcı davranışları, adam gibi bir muhalefet olmaması, her yerde tarikatların olması, ülkenin azınlıklar - mülteciler ile...
Türkiye Cumhuriyetinin başkentinde böyle bir saldırı gerçekleşiyor. Ve dün canımız kanımız ! siyasilerimiz bir orman çocuğunun çıkarılmasını tartıştı...
Bu ülke siyasiler tarafından, koltuğunu ve hazinesini korumak isteyen hainler tarafından satılıyor. Türkiye Cumhuriyeti kişisel menfaatler uğruna satılıyor.
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne...
Ben çok yoruldum knk bu işlerden yeminle. Gitseler de ağız dolusu rahat rahat küfür edebilsem, dalga geçebilsem. Düzgün bir muhalefet de yok bana kalırsa...
Benim bu ülkeye dair bir beklentim yok. Ne muhalefet ne de iktidar hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sadece kendilerini düşünen siyasiler ülkeyi bitiriyor ve...
Bu yaz Steam'de VAC ban yedim. Nasıl olduğunu öğrenmeye çalışırken meğerse hesabıma başka yerlerden giriş yapıldığını gördüm. Devamında Steam ve mail...