Merhaba arkadaşlar.
Daha önce papara'dan cashback yapıyordum. Malum o bitince Sipay'a geçtim. O da patlayınca Nays'a geçtim. Ancak Nays yaptığım youtube ve...
Öncelikle deri yerine kumaş almaya bak. Xdrive Akdeniz Kumaş, Xdrive Hira, Exvega Andromeda modellerini öneririm.. Exvega Andromeda kullanıyorum 3 yıldır...
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır sosyal medya uygulamalarında karşıma çıkan motorlu, alçaklığı ve yüksekliği ayarlanabilir özellikli masalar dikkatimi...
Tavsiye verecek olursam bu tarz üstü bez ayakkabıların en azından parmakların gelen kısmı bez olmamasına dikkat edin. Çünkü 6-7 ayda burun kısmından...
Ben de çok araştırdım. 11.200 TL'ye 27 ASUS ROG STRIX XG27ACS 180HZ 1MS QHD ADAPTIVE FAST IPS monitörü hepsiburada'dan peşin fiyatına 10 taksitle satın...
Dostlar merhaba.
Asus 2K monitör ve Lenovo 1920x1080p monitörlerimi kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtıktan 1-2 dakika içerisinde mouse ile her tıkladığımda...
aynı markanın çift monitör stantlı olanını kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. hem masayı çok rahatlatıyor hem aşırı kullanışlı. imkanı olan kaçırmasın...