Kanka var ama genelde klavyenin satış sonrası için oluyor. Yani ilerde bozulursa vs. Çünkü yazılım gerek rapid trigger için ve her klavyede o yok. Mesela...
Hocam öncelikle sessiz olmasını sağlayan en ana faktör switchlerdir tuş takımı değil. Mekanik klavyelere öyle denme sebebi genelde insanların tüm mekanik...
Kanka açıkçası switch sökücü, lube yağı, fırça, switch tutucu gerekeceği için sen o switchleri sök sat, sonra direkt prelube switch al daha karlı ve...
Kanka sakın gidip ona 8k verme. Bende alimünyum var ama rapid trigger yok. Bende yardımcı olurdum yoksa. Bende gmk87,yunzii al71 alimünyum, leobog hi86...
Kanka bak monsgeek güzeldir rapid trigger istiyorsan. Akrabandan rica et Avrupa'da adresine göndersin. Orada rapid trigger modelleri var. Sen firmaya sorsan...
Repid trigger vb ürünleri sonradan temin edemezsiniz hocam direkt olarak o şekilde üretilmiş ürün almanız lazım. Ona ait kasayı ayrı olarak satmıyorlar...
Hiç problem yok ya, ben de ilgiliyim klavye tarafında bayağı bir klavye var elimde keycaps falanda varda bu keycapsları bulamadım instagramda görmüştüm :D...