2 gündür 159 pro kullanıyorum 124 gramlık tuğla mouseden sonra ilaç gibi geldi valla bileğim rahatladı ancak lolde 8khz de kasmalar oluyor nedenini anlayamadım
Tamamdır hocam teşekkür ederim olmadı o oyunlarda biraz devam edeyim o aradada xbox kolunu satayım 8bitdo alayım çünkü xbox için deli gibi pil gidiyor...
merge boss dan 3.5 dolar aldım (30 lvl olunca) Oyna kazandan 2 dolar kazandım (günlük görevleri yapınca) şeker oyununda kupon değişiyor 100 lvl olunca 2...
8bitdo 2C de alınabilir. 1 hafta bolca kupon toplamak için oyun oynadım 9 dolar kupon verdi çoğunun süresi geçti ama ürün 30 32 dolara gelir. (Vergi dahil.)
O zaman hocam yakın bir vakitte xbox kolumu satışa koyarım zaten daha 1yıl 9ay garantisi var 2.100 2000 bandına gider.Gittikten sonrada x15 felan alırım.
Hocam bende xbox 9.nesil var 2150tl civarına almıştım 3ay önce felan neden çinli gamepadler xboxu tokat manyağı yapıyor dediniz.Xbox için pil problemleri...
Artık ürün kadar vergi vereceğimiz döneme giriyoruz. Tr den zamlanmadan Eos Pro veya Shooter 3 alsan dshs iyi.
1735422898
Marka olduğu için iyi olmuyor...
Bundan yaklaşık 3-4 sene öncesinde ceramical marka masa almıştık ve gerçekten çok beğenmiştik. Masalarda aradığım ilk ve tek unsur sallanmaması sağlam...
Alınmaz hocam neden dersen ben 2el de şöyle sistem topladım. Karşılaştırma yaparsaniz anlarsınız.
Ryzen 5 7500f mpk 1aylik 4150tl kargo dahil aldım.
Asus...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5, 6 aydır yarı aktif olarak Technopat Forum kullanıyorum başta çok eğlenceliydi Nostalji seven bir insanım özellikle çok eski...