3-5 bin lira için karttan olacaksın. Kart üretimden kaldırıldı. Yarın indirim beklerken “Ram mağdurları gibi” şapa oturma. 45 e düşsün diye beklediğin kart...
Gümrükte her zaman gümrüğe fiziken giriş tarihi geçerlidir. Oyuncaklar yasaklandığında 1 ay önce kara yolu ile gelen figür almıştım. Gelmesine 1 hafta kala...
Kardeşim ben 7 aylık doğdum senin kadar sabırsız değilim. 3-4 gündür öyle panik yaptın ki sanırsın yarın son gün. Bekle ya daha 2 hafta var. Benim 15 shein...
Herkese merhabalar,
Yaklaşık 15-20 gündür Çin menşei tüm platformlardan yapılan bireysel alışverişleriniz hakkında, özellikle geç ulaşma ve/veya henüz...
Gümrükte Bekleyen Gönderi İçin Acil İşlem Talebi
Sayın Yetkili,
Shein üzerinden vermiş olduğum siparişe ait paketim şu anda Türkiye’de gümrük/transfer...
Makine bekar bırakır
Elektrik kel bırakır
Yazılım bilgisayar asosyal yapar
İnşaat cevreni sadece hemcinsin yapar
Endüstri bunların hiçbirini yapmaz Malta da...
Arkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
Temudan ayın 9unda 2adet saat almıştım ürün 17sinde trye girdi 17sinde tr gümrüğünden çıktı heralde yarında dhl alır banada mesaj gelir. Bence sheinde genel...
Hocam babam 7000 kilometrede 1yılda babam gayet memnun hala bir sıkıntısı çıkmadı ama ileride nolur kimse bilmiyor bu arabalar daha yeni piyasaya girdi...