arkadaşın laptop fc24 oynarken ara sahnelerde gol özetlerinde vs kasma donma oluşuyor alt/tab atınca şöyle uyarı verip kapanıyor sebebi ne olabilir? oyun...
arkadaşın laptop fc24 oynarken ara sahnelerde gol özetlerinde vs kasma donma oluşuyor alt/tab atınca şöyle uyarı verip kapanıyor sebebi ne olabilir? oyun...
dün itunes ile bir telefona format attım bir kaç program daha denedim ama ne bir trojen uyarısı ne başka bir şeye rastlamadım heralde ondan dolayı böyle...
item önemli değil de steam bakiyeyi çekmiş elemanlar 0.03 dolarlık itemlere yüksek fiyatlara satın almışlar steam destek bu itemleri satan hesapları...
Pazarda ucuz itemleri pahalı fiyata satın alıp benim itemleri ucuza satmışlar steamguard falan her şey aktif bildirim almadım steam destek kısmında da pek...
bazı diyaloglarda oyun donuyor ve kapanıyor sebebini anlayamadım daha önce gwent görevi için gittiğim elemanla konuşmaya çalışırken 2 kere çöktü şimdi de...
paketi kurdum 20 saat falan bu modlar ile oynadım bazı yerlerde oyun donup çöküyor örneğin balıkçıdaki gwent kartını almaya gittim gwent oynayalıma basınca...
her oyun olmuyor ama örneğin bugün 3 oyun oynadım 3. oyunda 7 8 round boyunca böyle olmaya başladı aniden ms artıyor fps düşmüyor internetim gitmiyorum...