Yanlış bilgi soğuk hava veya terli su içmek insanı hasta etmez hastalığın geçerli sebepli virüsler , mikroplar ve enfeksiyonlardır. Şunu yaptığınızda...
Gigabyte ın bazı modelleri zaten MSI ın ürettiği modeller diye biliyorum ama net bilgim yok. Onun dışında Nitro 16 güzel cihazdır ama Acerin servis konusuna...
Bak kardeşim inan benim kullandığım cihazın haddi var hesabı yok benim kullandığım cihazlarda hafif cihazlar değil yanlış olmasın 2 gaming laptobum var biri...
Peki Hocam bu bütçelere çıkamama gibi bi durumum var pek çok yerde Gigabyte aorus 15 ve 16 veya Acer Nitro 16 gibi modelleri önerenleri de gördüm bunlar...
@Overrate Victus derken genel HP markasını da içine almak istemiştim çünkü çevremde kullananların da iyi bir geri dönüşü yok benim için ısınma en büyük...
1. si HP asla alınmaz bende victus serisi ve hala şuna kullandığım omen 17 var asla ama asla hepsinde saçma ***** kronik sorunlar yaşadım.
2.si Bu şimdi...
Yapay zeka ile işiniz varsa 8. Nesil ryzen almanız çok mantıklı olacaktır. https://app.hb.biz/g8vzOmdgXbR4 ekranı %100 srgb olan bir model ekranıda sizi...
Hocam mouselar konusunda pek bir bilgi birikimim yok kendimde aerox 3 wireless kullanmaktayim. Herhangi bir karşılaştırma sitesinden 8khz i icine katmayarak...
3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe...