Emre_kymk
Reaksiyon skoru
1,360

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Emre_kymk
      Emre_kymk, Bu ölü piksel mi içeri kaçmış bir toz mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ölü piksele benzemiyor bu daha çok toz girmiş muhtemelen. İade edilmesini gerektirdiğini düşünmüyorum ben şahsen takılmazdım ancak sizin tercihiniz elbette.
    • Emre_kymk
      Emre_kymk, Çözüldü✓ Pc aşırı fazla ram kullanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim bilgisayarımda win 11 pro var ve arkada sadece chrome açıkken (1 sekme 660mb) ram kullanımı bu şekilde eğer bunu azaltmak istiyorsan yeni ram alacak...
      • 1773598489629.webp
    • Emre_kymk
      Emre_kymk, S25 ULTRA VS IPHONE 17 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gene benim dediğime geliyor telefonu kısa sürede satma planı yoksa samsung her açıdan daha mantıklı ama max 1 yıl içinde elimden çıkartıcam değer...
    • Emre_kymk
      İşlemci olarak iki cihaz da neredeyse aynı seviyede sayılır. Birinde tek çekirdek performansı biraz daha iyi, diğerinde ise çoklu çekirdek performansı biraz...
    • Emre_kymk
      Hakikaten neden ? Ben de merak ediyorum bu kadar agresif bi yorumun kaynağı nedir
    • Emre_kymk
      Bir de ne kadar çok düşünürseniz o kadar kararsız kalıyor insan kendimden biliyorum. Gidin mağazaya hangisi daha çok hoşunuza giderse alın ve çıkın ben...
    • Emre_kymk
      İphone için hevesleniyorsan güzel çünkü satın aldıktan sonra pişman olsan bile değer kaybetmeyecektir 2. el piyasası yüksek ancak samsunga hevesin varsa ve...
    • Emre_kymk
      İphone'un yazılım olarak bazı yerlerde avantajı var elbette lakin samsungda gayet iyi çalışıyor özellikle amiral gemisi model alacağınızdan dolayı herhangi...
    • Emre_kymk
      Emre_kymk, Ekran kartı takarken oturmuyor neden başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      evet birini takıp diğerini boşta bırakabilirsin.
    • Emre_kymk
      Emre_kymk, Ekran kartı takarken oturmuyor neden başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      normalde şu parçadan o klick sesini almanız gerekiyor ancak sizin kartınızda bu parça bulunmuyor. Dolayısıyla oturduğu yere kadar bastırın ve vidalarını...
      • 1773381423832.webp
    • Emre_kymk
      Uzun kullanım için elbette uygun ancak s25u ile arasında kalite olarak çok fark var. Yani aslında iphone 17 o parayı haketmeyen bi telefon. Bence S25u...
    • Emre_kymk
      İphone kullanan biri olarak söylüyorum eğer kısa sürede satmayacaksan 2 3 sene en az kullanırım diye düşünüyorsan s25u al bence. Ancak 1 yıl gibi bi sürede...
    • Emre_kymk
      Emre_kymk, IPhone 16 vs iPhone 17e başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      TR fiyatı konusunda sizinle hemfikirim maalesef kendimizle birlikte başkasına da aynı telefondan alıyoruz. Şahsen 16e bana da yetiyor geniş açı...
    • Emre_kymk
      https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/994885-1048093/apple-iphone-16e_apple-iphone-17e/
    • Emre_kymk
      Peki sence 15k fiyat farkına değer mi ? bence değmez 17e dinamik ada 120hz vs gibi özellikler olsa ekranda evet haklısın ama ikisi de çentikli yapıda...
      • 1773320259212.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,253
Üyeler
190,717
Son üye
fenerlialex