Girdiğin bilgisayarda cs dışında oyunlar da fazlasıyla oynuyorsan bu sorun oluyor hocam. Özellikle internet kafede hesabını girip cs oynuyorsan bidaha evde...
Sıvı temasında tamamen kurutmadan elektriğe takarsan cihazın diğer komponentlerine de zarar verebilir bence garanti olması açısından en azından 48 saat...
sen bir de muhtemelen windowsun yüklü olduğu pcnin ana diskine steam oyunlarını yüklüyorsun dolayısıyla steam harici dosyalar hayli fazla o yüzden öyle...
kardeşim eskidendi o. Şimdi steam oyun indirirken elektrikler bile gidip gelse steam tekrar açtığında kaldığı yerden devam ediyor. Eğer iptal edersen de o...
Valla hocam voge buna kesinlikle el verişli. 125cc kullanan arkadaşlarım arasında hondadan sonra en az titreyen motor bendeki şu anda. Dekor olarakta...
Normal değil. Ekran kartın nvidia ise driverları kontrol et birde nvidia app üzerinden oyunu optimize et seçeneğini kapat. Yine düzelmezse nvivida denetim...
Şu anca pcyi sıfırlıyorum format usbsi yoktu elimde windowsun kendi sıfırlama aracından yapıyorum yine olmazsa tanıdık bilgisayarcılara başvuracağım...
2 faktörü nasıl bypass etmiş olabilirler hocam cidden merak ediyorum. Yani ben authenticator kullanıyorum rahatım diye düşünüyorum telefondan onay vermeden...
Kesinlikle DLCleri ile birlikte almanızı öneririm hocam hikayeyi etkilemiyor pek ama oyuna fazla fazla içerik katıyor. Özellikle RPG oyunlarını seviyorsanız...
o zaman şu şekilde dene, aygıt yöneticinden lan driverını bul, aygıtı devre dışı bırak bir kaç dk bekle ve yeniden aç. Benim de başıma geldi ve pcyi...
kurtarma telefon numarası olarak kendi numaranı ekle o şekilde kurtarma maili değiştirmeye çalış hocam. Veya ekleniyorsa 2. bir kurtarma maili ekleyip...