ölü piksele benzemiyor bu daha çok toz girmiş muhtemelen. İade edilmesini gerektirdiğini düşünmüyorum ben şahsen takılmazdım ancak sizin tercihiniz elbette.
Benim bilgisayarımda win 11 pro var ve arkada sadece chrome açıkken (1 sekme 660mb) ram kullanımı bu şekilde eğer bunu azaltmak istiyorsan yeni ram alacak...
İşlemci olarak iki cihaz da neredeyse aynı seviyede sayılır. Birinde tek çekirdek performansı biraz daha iyi, diğerinde ise çoklu çekirdek performansı biraz...
Bir de ne kadar çok düşünürseniz o kadar kararsız kalıyor insan kendimden biliyorum. Gidin mağazaya hangisi daha çok hoşunuza giderse alın ve çıkın ben...
İphone için hevesleniyorsan güzel çünkü satın aldıktan sonra pişman olsan bile değer kaybetmeyecektir 2. el piyasası yüksek ancak samsunga hevesin varsa ve...
İphone'un yazılım olarak bazı yerlerde avantajı var elbette lakin samsungda gayet iyi çalışıyor özellikle amiral gemisi model alacağınızdan dolayı herhangi...
normalde şu parçadan o klick sesini almanız gerekiyor ancak sizin kartınızda bu parça bulunmuyor. Dolayısıyla oturduğu yere kadar bastırın ve vidalarını...
Uzun kullanım için elbette uygun ancak s25u ile arasında kalite olarak çok fark var. Yani aslında iphone 17 o parayı haketmeyen bi telefon. Bence S25u...
İphone kullanan biri olarak söylüyorum eğer kısa sürede satmayacaksan 2 3 sene en az kullanırım diye düşünüyorsan s25u al bence. Ancak 1 yıl gibi bi sürede...
Peki sence 15k fiyat farkına değer mi ? bence değmez 17e dinamik ada 120hz vs gibi özellikler olsa ekranda evet haklısın ama ikisi de çentikli yapıda...