format attıktan sonra hesaplarını kurtarman gerekiyor şifrelerini vs değiştirip 2 faktörlü doğrulamayı da açarsan bir daha erişemezler. Ama sadece format...
Anniversary edition al, oyunun içinde anniversary için olan modları yükle. Ardından Vırtex kur ve skse ile birlikte Türkçe yama + Skyui kur. İlk defa...
pcye format atıp maillerinizi kurtarmaya çalışın hocam ayrıca two factor authentication açmanızı öneririm
1763037375
en garanti yöntem bu olur muhtemelen...
4060 bakabilirsin bütçene göre belirlemelisin bütçen düşükse 3060ti bakabilirsin daha da düşükse 3060 bakabilirsin
her şey parana bakıyor yeterince paran...
gelen ses CoilWhine sesi hocam yüksek ihtimalle ekran kartından geliyordur eğer değilse güç kaynağı da olabilir. Ses fazla olduğunda garantiden değişim...
oblivion bilmiyorum ama skyrim tam olarak anladığınız tarzda bir oyun. Sıra tabanlı değil tamamen açık dünya. İstersen 50 lvl olana kadar ana hikayeyi...
OEM alırsan anakarta gömülüyor ve tekrar format attığında key girmeye uğraşmıyorsunuz lakin diğerinde keyinizi not edip her formatta etkinleştirmeniz...
windowsu kurunca hemen çıkmıyor o yazı ama ben etkinleştirmeni tavsiye ederim. Şahsen yeni bilgisayar aldıktan sonra aynı senin gibi windows 11 orjinal...
2022 yılında alınan güncelde 100 liralık pil için müşteri hizmetlerine ulaşıp şikayet edip yenisini talep edecek kadar vaktinizin olmasını ve uğraşmanızı...
ben de bu arıza ile karşılaştım ve bende xboxun uygulaması yüzünden oldu. Oyuna girmek için her halükarda xbox hesabınıza bağlanıyor xbox uygulaması oyundan...