tavsiyemdir o bütçeyle absli bi motor al. Scooter yani lastiği küçük motorlardan uzak dur. Grenajli 'racing' tarzındaki motorları da alma. Naked güzel bi...
bizzat yurtdışı telefon kullanmadığım için o kadar detayını bilmiyorum lakin muhtemelen gerek olmayacaktır yani her gün telefonu yeniden başlatırsanız...
işlemcin aşırı ısındığı için kapanıyor da olabilir soğutucu oturmuyordur yetersizdir fanı sıkışmış dönmüyordur termal macun sürmeyi unutmuşsundur vs. veya...
tamam işte 100fps üzerine çıkartmazsan donmadan takılmadan oynarsın. 8x msaa yapsan bile iç mekanlarda vs fps yükselebiliyor yine drop girebiliyor en...
gta 5 eski bi oyun olduğu için belli bi fps üzerinde grafik motoru patlıyor ondan kaynaklanıyor. 4090 bile olsa 100 - 120 fps üzerine çıktığı zaman fps drop...
series S te oyunu piksel piksel ve fps dalgalanmalarıyla oynarsınız series Xte keyif alarak 60fps sabit oynarsınız. Birde xbox oyunlarının da tamamı pcde...
performans olarak çok çok fark var X ve S arasında. Ben olsam ps5 tercih ederdim muhtemelen lakin illa xbox alıcam diyorsan Series X al gücün yetiyorsa. S...