Elbette sadece gta 6 için almıyorum ama ana sebebim o çıktığı gibi oynamak istiyorum ve eve bi arkadaşım geldiğinde fifa vs atmak için alıyorum
Zaten...
bence git çevrendeki bütün telefonculara abi şu kadar para ne alınır de
13 önerirler muhtemel pil sağlığı en yüksek olanı ve garantisi olup değişeni...
Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp...
Selamlar modem almayı düşünüyorum bütçe belirlemedim ama en ucuza çözebileceklerimizden olsa çok iyi olur.
Birde bu alan genişletmek için kabloyla modemden...
Merhabalar, salon tarafında internet çekmiyor diyebilirim.
Xiaomi router var bu kablosuz olan ama çok bir etkisini göremiyorum maalesef, kablolu bir şekilde...
valla sıfır düşünüyorum yani nvidiadan memnunum klip alması vs top sistem değilde orta üst civarlarında hangi ekran kartları varsa onlara bakacağım fiyat...
Merhabalar normalde komple yeni sistem dizecektim ama çok pahalıymış, ben genelde valorant cs ve fortnite oynuyorum oyun oynarsam, yani işlemci oyunları (fn...
Selamlar yeni telefon aldım whatsappım 7-8gb yedeklidir hep android kullandım ve drive a yedekli iphone aldım veri aktarma vs yaptım iosa aktar ama whatsapp...
yok hocam telefonculara baktım bütün kadıköyü gezdim 128GB 70 ile 85 pil sağlığı arasındaki içi açılmamış ürünlere baktım fiyat bandı ise 39-44 bin arası...
Arkadaşlar 13 alacağım galiba bilmiyorum ama 13 Pro çok güzel duruyor 0 olsa direkt alırım kamerası flnda daha iyi yani ne yapmalıyım?
34 civarından 0 13...