M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      Ekim 10 2025 te lenovo loq 17ırx10 aldım 63.000 e 14700HX ve rtx 5070 olarak ekranda 17.3 inç 24 ram 1 tb ssd. Memnunum şimdiye kadar baya araştırdım...
    • M
      Mvnmt35, Yarım klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hayır o anlamda değil kırmızı gibi sessiz switch istiyorum
    • M
      O zaman iyi ya en ufak boy bunlar galiba çantada taşıma olayı da var çünkü birde switch leri nasıl bunun
    • M
      Bu klavye iyi gibi duruyor işte kablolu olması sorun değil sadece o kablo tak çıkarli olursa iyi olur çantada taşırken söküp taşınabilir 1763290832 Birde...
    • M
      Butce artabilirde ne kadar artmasi lazım. Bu attığınız model hot swap falan iyi gibi duruyor bu iş görmezmi
    • M
      yada bunlar kötü sanırım en düşük yüzde 60 klavye var onlarda olur sadece olabildiğince kompakt olsun çantada fazla yer kaplamasın birde soldaki shift büyük...
    • M
      Mvnmt35, Klavye kategorisinde Yarım klavye önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba laptop için oyun oynarken wasd boşluk gibi tuşlar yeteceği için yarım küçük bir klavye istiyorum taşınabilir olması açısından ve laptop...
    • M
      Mvnmt35, Silinebilir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Silinebilir
    • M
      Mvnmt35, Laptop Önerileri kategorisinde Silinebilir başlıklı bir konu açtı.
      Silinebilir
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,715
Üyeler
187,558
Son üye
huseyinoldrgn