Evet var buldum hatta biostan all core yerinide buldum negative -30 all core girip r23 testi başlattım 65 derece oluyordu önceden simdi testte 55i geçmiyor...
işte aslında bu uygulama olmadan bir yöntemi varmış direkt bios tan all core -30 denilen bir yer uygulama arka planda çalışma gibi bir durumda olmayacak o...
sormak istediğim burdan sanırım işlemcinin desteklediği kadar - değer giriyorsun işlemcinin ne kadar yiyeceğine bakıyorsun peki bunu bulduktan sonra biostan...
Arkadaşlar merhaba bugün 5600xten 5700x3d ye geçtim oc olmuyor bu model biliyorum ama 4100 max frekans gözüküyor all core -30 yap diyor herkes ama biri...
Laptopta amacınız tamamen Oyun oynamaksa 2k ekranın hakkı 8 gb 4070 değildir bunu bilin. Kaliteli bir Fullhd ekran 4070 için daha performanslı olur. Mobil...
4070 masaüstü gibi 4070 değil 4060 ve 4070 arası cok büyük performans farkı yok üstüne birde 8 gb vram ile 2 k olayı gerçekten saçma geliyor laptop birde bu...
arkadaşlar merhaba eli yüzü düzgün kronik sorunu olmayan paneli 100 sgrb ms degeri düşük malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi bir model...
Bende katılıyorum buna ama şu şekilde kronik sorunlar laptoplarda daha fazla oluyor masaüstü pclere oranla ve nedense hep bir tarafı eksik oluyor atıyorum...
Benim butcemde var ama 4060 olanı daha çok istiyordum onu anında bitirdiler alamadım ki fiyat çok iyi alan arkadaşlar bu bütçede daha iyisi yok tek eksileri...