Bu fiyatlara 30 dolar değilde en az 1000 dolar steam kodu vermeniz lazım. Yurt dışı fiyatının neredeyse 2 katını olmayan gümrük vergisiyle nasıl elde...
Var var 50 60 bütçem ama 5060 8 gb gelirse ki yüksek ihtimalle öyle sıcak bakmıyorum masaüstü bilgisayarım var ayni zamanda laptopta olsun istiyorum is...
Arkadaşlar merhaba bana iyi bir laptop lazım 5050 8 gb cikarsa 5050 cikmassa 5060 ayarı bir şey alicam.
Bekleme gibi bir sorunum yok almisken en guncel en...
Evet var buldum hatta biostan all core yerinide buldum negative -30 all core girip r23 testi başlattım 65 derece oluyordu önceden simdi testte 55i geçmiyor...
işte aslında bu uygulama olmadan bir yöntemi varmış direkt bios tan all core -30 denilen bir yer uygulama arka planda çalışma gibi bir durumda olmayacak o...
sormak istediğim burdan sanırım işlemcinin desteklediği kadar - değer giriyorsun işlemcinin ne kadar yiyeceğine bakıyorsun peki bunu bulduktan sonra biostan...
Arkadaşlar merhaba bugün 5600xten 5700x3d ye geçtim oc olmuyor bu model biliyorum ama 4100 max frekans gözüküyor all core -30 yap diyor herkes ama biri...