Valla özellikle ülkemizde çok sıkıntılı bir hobi haline geldi. Yurtdışı alışveriş işi de sıkıntılı olunca ülkedeki kazık satıcılara kaldık. Umarım bir...
Çok natural, kaliteli sesleri var çünkü. Ben daha çok dark, natural tür seviyorum. Truthear Hexa/ Pure, Letshuoer S08, Simgot ew300 gibi ürünleri denemek...
Evet buydu. Ucuz olmasına rağmen kalitesini iyi buluyorum. İem kullanmaya başladıktan sonra kulaküstü oyuncu kulaklıkları çok tırt geliyor. Müzik kulağım...
Simgot iem kullanıyorum. Zamanında çinden almıştım. İnanılmaz memnunum. Ses netliği harika. Benim kullandığım bunun alt modeli bir de. Ses kartım da pek iyi...
malesef çok garip bizim ülke özellikle en ufak insanlık veya dini birşeye saldırıyolar burda küfür yasak olmasa küfür de ederlerdi. Orda katledilen insan...
Konuyu buraya nasıl çektin hocam? Benim amacım insanlara ben boykot yapıyorum diye duyurmak mı sence? Bu ürünlerle ilgili indirim paylaşımı yapılmasını da...
Boykot yapabilirsin, ben de yapıyorum. Ama indirim konusunda 'Boykot.' yazmak zorunda değilsin. Boykot yaptığını cümle aleme duyurmana gerek yok. Sessizce...
Anlıyorum hocam katılıyorum dalga geçme konusunda boykot yapıyorum diyince bazıları hemen dalga geçiyor yok senin boykotunlamı savş bitcek,gülüyorlar vs...