evet o da olur piyasada zaten 5-6k en çok tercih edilen cloud 3W hs80 maxW g733 bazen falan ama hs80 max de güzeldir yani bütçene göre birini seç pişman...
cs gibi oyunlarda ses kasmada falan sanmıyorum aradaki fark dağlar kadar olsun yani o kadar özellik farkını müzik cart curt dinlemek için almıyorsan cok da...
atmışsın pro x 2 sini bence güzeldir fiyatına değer ama cloud3 te iyidir daha ekonomik o da güzeldir para meselesi param olsa g pro x 2 alırdım mesela yoksa...
Bunun Sol L halini kullaniyorum beyaz cidden cok iyi masa hala ayni fiyat bandinda 6300 falan bayagi memnunum ben cok hos ve kaliteli bir masa yani pisman...
işte burada 4060 mı 4070 mi sorusu devreye giriyor 4070 olan 99k 4060 olan 91k ama amd işlemci daha önde duruyor testlerde yüzde 20 falan 4070 de yüzde 20...
Arkadaşım için laptop bakıyoruz genelde capcut after effects arada bir oyun misali kullanılacak ama işlemciden mi ekran kartından mı kısılmalı karar...
size çok güzel bir iyilik yapıyorum twitter girin
@ZirkPR bu kanaldan izleyin yayını efso tertemiz eski mesajlara bakmadım atan olduysa kb ama feci girin...
uygulama resetle deene olması lazım 20 bin stok bitmemiştir daha ama zaten aldığın kodu giremiyorsun öyle bir sorun basladı simdi de değişik işler hata...