benim nsx hazır bile :D , yapımı ama lego kadar zevkli değil ve parçaları da çok kaliteli değil , büyük lego speed gibi oldu ama görüntüsü aksesuarları vs güzel
Hot Wheels 'i bilmiyorum ama ben F1 aldım malzeme güzel boyut fiyata göre ideal seviyede. Ama bunun Technic olanları almak daha iyi olacaktır. Ve Kupon bitti.
aulanın kasası daha dolu ama akkonun switchleri bir tık daha kaliteli o yüzden öyle gelmiştir , f87 de f75teki ses yok , kasa yapısından dolayı olabilir ...
elektrikli sıkıntı olmayacaksa niye alınmasın , fazla olmaz alışılır bence , ikinci elde temiz olan arabaya zaten sıfır fiyata yazıyolar sağolsunlar :D
Bencede sıfır alınca kafanda rahat oluyor ikinci elde aracı kim nasıl kullandı bilmiyorsun hiç riske atmaya gerek yok. Biraz daha bütçem olsa düşünmeden...
kredi seçeneği baya iyi de elektrikli bilmiyorum , bizim de kafa çok karıştı çoğu araba aşşağı yukarı aynı ondan sonrası bakılması gereken donanım + motor ...
ben gezdiklerimden söyleyim
seat arona 1620
polo 1500
taigo 1720
t cross 1720
renault capture 1800
citroen c4x ve peugoeot 2008e de bakmak lazım senin...
hangi paket , rline olmadığı sürece hiçbir mantığı yok bayide geçen ay sonunda 1700e sıfır taigo ve 1750ye t cross alınabiliyordu bu ay da max 1750ye 1800...