En kötü kamera bile en iyi cep telefonundan daha iyi çeker. 40k civarına sony aynasız a6400 alırsınız. Zaten güzel bir lensle geliyor. geri kalan bütçe ile...
V40'ı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Zeiss işbirliği ile geliştirilmiş bir kamerası var,süper iş çıkartıyor. Gece çevrede az ışık olması güzel...
Teknoloji şans işi. Bir patide belki bin üretimden biri sorunluydu oda size denk geldi. Kalite,kontrol de geçmiş,her nasıl geçmişse.
Benim de başıma geldi...
Güncelleme ile eklenemez. Ancak donanımsal olarak eklenebiliyor. Ben vivo almadan çok gidip gelmiştim ama telefondan içerik tüketmeyi seven biri olarak...
Olayın nothing in bloatware politikası ile alakası var hocam, telefonların içerisine yüklü olarak gelen Netflixlerde sadece widevine l1 sertifikası mevcut...
Eğer kargo bedeli 3 euro altındaysa, gümrük memuru inisiyatifinde kargo bedeli 3 euroymuş gibi işlem yapılabilecek.
Yani artık yurtdışından aldığınız her...
27 aralığa kadar gümrükten geçmezse takılabilir. Çünkü yasa çok açık, ücretsiz kargo yazarsa, 3 dolar eklenecek ve 30 euro, 33 euro olup gümrüğe takılacak...
Tam 54k'ya vivo x100 pro var. İşlemci, kamera ve pil anlamında çok iyidir.
Dxomark ta küresel sıralamada 14. Ve 2024 gold class ödüllü. 100 watt şarj...
30k veya altı cihazlar pek tercih edilmemeli. Güncelleme ve malzeme kalitesi kısıtlı oluyor genelde. Vivo v40, samsung s24fe, honor 200 pro ve 200, nothing...
e devlete giriş yapıp Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi cümlesini aratınız. Numaranızı seçip, o numaranın hangi firmalardan sms kaydına sahip olduğunu...