Kesinlikle katılıyorum. Vivo kamera, batarya ve ram konusunda üstün. Ancak arada 7k fark var. Bir de vivo'da internet sitesinde cihazın nasıl kalite...
Evet, ediyor. Biraz önce 359 TL'ye 35 mbps 15 ay taahhüt ile abone oldum. 24 mbpsye 500 tl ödüyordum. Modemim de eskimişti, fiber uyumlu yeni modemi de...
Babama 2 yıl önce x600 almıştım. Bir sorun yaşamadı şimdiye kadar ki telefonu çok düşüren biridir. Yazılım desteği sıfır. Teknik desteği kvk veriyor diye...
Almak da kolay değil, zira sepete ekleyip kart bilgilerini girene kadar stok bitiyor. Kaç kampanyayı böyle kaçırdım,sayısını hatırlamıyorum. En sonunda boş...
Ben evlenirken aldığımda fiyatı aşırı abartı değildi. Üretimi durmuş ve sanırım philips yeni 9000 serilerinde maliyet kaygısıyla bu şekilde hepsi içinde bir...
https://amzn.eu/d/e5gugrX
Philips 9000 serisi bu işin Rolls Royce'udur. 5 yıldır kullanıyorum,çok memnunum. Fiyatı abartı olmuş ama. Bunun alternatifi Braun...
Normal şartlarda ben hangisi iyiyse o iyi derim ,fanboyluk yapmam ancak Samsung ile iPhone aynı fiyata olsa Samsung 10 kat bile iyi olsa insanlar iPhone...
Bu sorunun cevabı eskiden ya samsungun s ultra serisi ya da iphone en son pro max serisiydi. Kim hangi işletim sistemini kullanmak isterse alır, mutlu mesut...