Babama yaklaşık 2 yıl önce almıştım. Bir sorununu duymadım. Omix x6 idi. Ancak 10k altına vivo da iyidir. Arayüzü çok hafif, güncelleme garantisi de var...
Son 1 yılın en düşük fiyatı . Anker kalitesi bu fiyata kaçmaz.
Anker 326 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - USB-C - 15W 2 Çıkışlı Powerbank - Siyah...
Nothing 2 çok düşündüm ama widevine l1 yok. Yani netflix vsde düşük çözünürlüğe muhtaçsınız. Hdr desteği var ama youtubeda hdr efektleri oynatamıyor...
3k ya xiaomi watch s3 daha iyi olur. Biliyorum, fiyat bareminden yüksek ama bu fiyatlarda ki kulaklıklar uygulama ve bağlantı anlamında rezalettir. En az...
S25 serisi ocak ayında tanıtılacak. Onu bekleyebilirsiniz. Düz iphonelarda bu para verilmez. Ekranı halen 12 zamanından kalma, pili desen seneye günde iki...
7 yıl güncelleme + ekran ve donanımı iyi. Ancak samsung s24fede saçma sapan fiyat düşürüyor arada. 2 gün önce kodla 16kya satıldı mesela. E şimdi 24kdan...
Garanti bankasında benzer bir olay yaşadım. Kartımdan 30₺ çekildiğinde dair mesaj geldi, hemen mhyi aradım, biz bir şey yapamayız para iadesi için ama...
Günümüzde içerik tüketmeyi telefondan yapıyoruz. Bir şeyler okumada,mail takibinde, navigasyonda, sosyal medyada ve kısa süreli video izlemede büyük ekran (...