Askerde hırsızlık olmaz, yer değişikliği olur derlerdi bize. Senin, atıyorum, saatin çalındı, başkasının bileğinde gördün, kavga etmek suretiyle alamazsın...
Selamlar herkese. Forumda şöyle bi dolandım, askerlik mevzusuyla ilgili parça pinçik bilgiler var ama şöyle baştan sona başımıza tam olarak ne gelicek? diye...
Ya birader herkes yararlansın diye konu açmışız çok mu zor teşekkürler demek? Yani bıktırdınız yemin ediyorum insanlar sizin yüzünüzden paylaşım yapmıyor...
Ben artık indirim başlığı açmıyorum. Üstelik karne indirimi adı altında çok güzel fırsatlar yakaladım, kendim değerlendirdim. Siz de bence aynısını yapın...
İşin niteliğini bilmemekle beraber air alacaksanız 13 inç m4, ( zira air in olayının taşınabilir olması dolayısıyla 15 inç, air konseptiyle bence pek...
RTX 5090 her depoya düştüğünde kondisyonu bir adım daha geri gidiyor :kekw: "İyi - metal üzerinde çizik/kararma" yazıyordu. Bir daha iade edilirse "İçinden...
Qnb kadar acayip sistemi olan bir banka daha görmedim. Kart limitim 180 bin ama 95 bini normal kalanı sağlık harcaması olarak ayrılmış. Kardeşim benim...
Büyük ihtimalle port dolu kaldı. Turknet çözecek, ttnet'in yapabileceği bir şey yok diye biliyorum. Benzeri başıma gelmişti. Turksat ağlatıp, memnun...
Yılın telefonu. Sosyal medyada oppo bir anda sükse olunca Türkiye ekibi de fiyatlandırma konusunda yüksek bir çıtada tuttu. İlk satışlar beklendiği gibi...
16e alınmaz. İphone tarafında bir kez alayım uzun süre kullanayım denilecek tek cihaz 17 baz modeli. Ona da yaklaşık 70 bin lira isteniyor, çok fazla...
5 bin TL farkla daha güvenilir satıcı ve resmi garanti varken alınmaz bence üstat. Kaçak olma ihtimali her zaman var bu tür satıcılarda.
Bütçe 34 bine...