anakart hangi işlemciyi takarsan tak tamamen kişinin kendi isteklerine bağlı. Aynı performansı verir, fakat üzerindeki slotlar ve desteklediği teknolojiler...
Fazla bile. Dark Freezer x123 Duo gayet yeterli olur. Daha üstünde bir şey istersen 1500'e Peerless Assassin alabilirsin. Bir de Frost Commander var...
Ben böyle bir sistem topladım ilerde 4070super takacam ama şu anlık 3070ti ile idare edecem sizce sistem parçaları nasıl uyumlu mu? veya siz bu bütçeye ekran...
ram ve işlemci tamam ama anakart bütçemi çok zorlar daha bi ortalama 5-6k arası olsa bi de farklı bir kasa öneriniz var mı mümkünse hiç uğraştırmayacak fan...
Elimde psu var asus tuf 750w ve fsp hydro 700w şu anakart da wıfı olmasına gerek yok biraz daha uygun olursa daha güzel olur ve işlemci soğutucu olarak da...
15k ya DDR5'li bir sistem toplayacağım elimde ekran kartı SSD mevcut kasa işlemci anakart lazım sadece. Kasada PSU'lu olursa güzel olur 3070 Ti kullanıyorum...
Emin ol 4070 super aldığında 5000 serisine daha iyi bir özellik getirecekler ve keşke 5000 serisi bi ekran kartı alsaydım diyeceksin 3070ti da böyle olmuştu...
Bence 5000 serisi beklenir her zaman ki gibi yeni bir özellik getirecekler ve bunu 4000 serisine getiremeyiz 5000 serisini almalısınız diyecekler 3070ti...