-xXXx- isimli üyenin son içerikleri

1. -xXXx-

Minoxidil nerden alınmalı

eczaneden alabilirsin onun dışında satan yerlerin çoğu sahte 1-2 tane düzgün ucuza satan site vardı onlar da artık getirtmiyor
  2. -xXXx-

Selam sabah almayan esnaf

Biri selamını almaz, biri muadil malı istediğin malmış gibi satar, biriyle samimileşirsin ki genelde berberlerde çok oluyor; keyfe keder keser ya da sana yaptığı işi yarım yamalak yapar .
  3. -xXXx-

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

düşüyor da avantajlı olanları botlar çekiyor kötü fiyatlılar kalıyor
  4. -xXXx-

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

depodaki ürünlerin garantisi 1 yıl ya o nasıl oluyor desteğe sorununu belirtiyorsun direkt iade kodu mu veriyor sorun çıkarıyorlarmı
  5. -xXXx-

Bilmiyorsanız şu berberliği yapmayın

Bi ben anlatamıyorum adamlara sanıyordum modeli demek ki kimseyi sklemiyorlar
  6. -xXXx-

Altın borcu hakılmıyız haksızmı?

5gr altın için kimse kimseyi dava etmez korkutmak için söylüyordur öte yandan zaten aldığı 5gr altın 5gr olarak verir hatta bi avukatın videosu var fikir olur sana bi izle
  7. -xXXx-

Saç Dökülmesi Hakkında

dermovate losyon ve vichy yeşil olan şampuan çözer sorununu kardeşimin saçında kaşında çıkıyordu böyle çözdük saçın uzunsa kısaltman gerekebilir çünkü deriye iyi işlemiyor şampuanı da kafa derine sürmen iyi köpürtmen gerek 10-12 dk bekletmen gerek dermovate losyonu da max 1 hafta kulan çok güçlü...
  8. -xXXx-

Saç Dökülmesi Hakkında

Dahiliyeye git kan tahlili yaptır yüksek ihtimalle vitamin eksikliği vardır genel olarak trdeki %80 kısımda b12-demir-d vitamini eksik ve bunlar da saç döküyor babası kel olup kendi kel olmayan bir çok arkadaşım var ya da tam tersi babasının saçı hiç açılmamış ama kendi daha 25 li yaşlarında tüm...
  9. -xXXx-

Sizce burada Kim haklı?

.
  10. -xXXx-

Sizce burada Kim haklı?

.
  11. -xXXx-

Red switch klavye önerisi

Asus rog strix scope 2 önermem yazılımı rezalet windows 11 de basit bir rainbow animasyonunu bile yapmak için 20 defa tak çıkar pc aç kapa yapıyordum baktım olacak gibi değil sattım alınacak bi klavye değil bence
  12. -xXXx-

Sizce burada Kim haklı?

i.....
  13. -xXXx-

Yardım 9070XT iade edilmeli mi?

amazon depodan 5070 aldım kendi kendine şarkı söylüyor sırf ucuz diye elimde tutacam cw o yüzden çok dert etme her kartta var
  14. -xXXx-

Expedition 33 mü God of War Ragnarok mu?

god of war ragnarok bence 33 gereksiz abartılıyor
Geri