-xXXx- isimli üyenin son içerikleri

1. -xXXx-

🔥İndirim 6-13 Ekim Ortak İndirim Konusu (Amazon, Hepsiburada, Pazarama)

Ne zaman başlıyacak saat olarak bilen yok mu sadece tarih vermişler saatini bulamıyorum
  2. -xXXx-

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

renkler arası bay fark var
  3. -xXXx-

5080 bilgisayar 83 bin TL

o 5080 ekran kartında sorun var sadece o stokda olmadığı için fiyatı öyle onun yerine farklı bi kart koyunca alınıyor
  4. -xXXx-

5080 bilgisayar 83 bin TL

Alınmıyor sadece sepete ekleniyor ödeme yapamyorsun yoksa 47k ya kadar düşürdüm ben ekran kartı parasına 5080 sistem
  5. -xXXx-

15 20 k arası nvidia ekran kartı önerisi

20K’dan 2, 21K’dan 2 ilan var ki pazarlıkla rahat 20’ye düşüyor. Sıfır 22K’ya 5060 Ti 16 GB alacağıma 21 k ya kadar çıkar 4070 Super’i 2. elden alırım. Çoğu kişi sırf 5070-5060 Ti’ye geçebilmek için 20-21 arası satıyor. Hâlâ 4070 Super çok mantıklı kart. Tek sıkıntı, GET açmıyor kimse; elden...
  6. -xXXx-

15 20 k arası nvidia ekran kartı önerisi

2 elde 4070 Super almak daha mantıklı. Saf güçte 5070’e denk, oyunlarda aralarında 3-4 FPS oynuyor. 4070 Super’in tek eksiği MFG yok ama FG var. Sıfır istiyorsan 5060 Ti’nin 8 GB versiyonu var, ancak 8 GB VRAM’den dolayı önerilmiyor. 16 GB versiyonu da var ama onlar 22K’dan başlıyor, belki...
  7. -xXXx-

🔥İndirim Koorui Monitörlerde İndirim - Vade Farksız 3 Taksit

Bir ara twisted minds monitörler de indirimdeydi 240hz nano ips 2k ben aldım pişman oldum monitör ilk ay hiç bir sorun yokken 7 ayında galaksiye dönüştü resmini atıyorum bi de lg panel sözde
  8. -xXXx-

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Kolcağa yüklenme kırılıyor kendim düzeltirken sürekli kolçağı kullanıyordum kaynak yerinden koptular
  9. -xXXx-

Tekrar indirimde
  10. -xXXx-

Kargocuya rica et beraber taşıyalım diye kabul ediyorlar ben de kendi ürünümü öyle çıkartmıştım
  11. -xXXx-

hocam 2 tane aldın ama kargocular kapıya getirmiyor bu ürünü binanın kapısına bırakıp gidiyorlar yani taşımak için birine ihtiyacın olacak
  12. -xXXx-

Kolçakları kronik sıkıntı var biraz bile yük binerse kopuyor kaynak yerinden ama fiyatına göre çok iyi
  13. -xXXx-

🔥İndirim KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

stok bitti hala alsamı diyonuz
Geri