-xXXx- isimli üyenin son içerikleri

1. -xXXx-

Yardım Donanımarşivi.com Erişim problemi

Bende oluyor girmiyor ya da çok geç yükleniyor
  2. -xXXx-

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

şu model en sık gelen model fiyatı kötü en dandik model vapor chamber bile yok karta hatta back plate bile plastik normalde metal olunca yazmaları gerek mesela ventus modelindeki metal ama bunda öyle bir ibare yok yüksek ihtimale plastik ona rağmen insanlara 60k iyi fiyat olarak geliyor ki 60k...
  3. -xXXx-

zaten alıncaksa o alınır bence Vapor Chamber var karta 59 satılan 5080 de tek avantajı taksit Vapor Chamber bile yok garantisi sıkıntılı ve en kötü model jelatini sökülmüş ya da sürekli kullanıldığı için jelatini karta yapışmış çizik içinde kart sırf 2-3 k değcek risk değil onu almak zaten...
  4. -xXXx-

fiyatı güzel değil sıfırı zaten 5080lerin 61k dan var öte yandan msi shadow en kötü model bu ona göre daha iyi ve sıfır ve şuanda depoya düşen kartların hepsi en iyi 3 aylık ve garantide sorun yaratabilirler servisler 1.5k için değecek risk değil ki zaten alan da şu depo konusu yüzünden alıyor...
  5. -xXXx-

onu geçtim bi de iade edilen ürünler 2 elden daha beter durumdalar 9070 xt vs 5070 ti dışında jelatinli ekran kartı daha elime geçmedi depodan 5070ti geldi pirme sıcaklıklar iyi jelatin var ama kart4.5 aylık jelatinle karta yapışmış garip bi hal almış onu da iade ettim valla bana mı denk...
  6. -xXXx-

Al sat yapmaları çok önemli değil de gidip 5090-5080-5070 ti gibi kartları sıfır olarak alıp kutularını açıp iade edip depodan daha uyguna almaları 5090 geliyor 5 tane 1 hafta sonra 3 tane daha 5090 hepsi de en tepe modeller daha 30 dk olmadan hepsi aniden gidiyor hele şu rog 5070 5070tilar...
  7. -xXXx-

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

9070 xt yine üvey evlat muamelesi görüyor
  8. -xXXx-

5070ti vade farksız taksitle satan site ?

tek çekim zaten akıl karı değil parayı ekran kartına bağlıyorsun bi de 5070 ti a bağlıyorsun o kadar parayı 40k ya 2 elde bolca seçenek var sff slim modeller ama Gainward palit gibi modeler gayet iyi zaten trdeki adam modelliyle ilgilenmiyor ucuz olsun 5070 ti olsun öte yandan piyasayı bilmeyen...
  9. -xXXx-

Bunda da Vapor Chamber var olarak gözüküyor ama satıcısı TNT Teknoloji ne kadar güvenilirdir satış sonrası desteği nasıldır bilmiyorum ben daha çok güvenilir adı sanı bilinen firmalardan yanayım sizin için sorun değilse alınır ama almadan önce 2 kez düşünün 5080 parası bunlar 2 elde 5080 fiyatı...
  10. -xXXx-

AMAZON 9ay taksit var...
  11. -xXXx-

Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

nvidia yazılımla 9070 xt aşırı fark atacağını düşünmüyorum saf performansta ama dlss ve öteki teknolojilerini bilemem 5070ti girşi seviye sıcak ve sesli çalışan modelini alırsın ya da 9070 xt serin sesiz ve tasarım olarak daha iyi olan 9070 xt modelini alırsın ssf kartlar soğutma bloğu daha ince...
  12. -xXXx-

Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

45-50 k arası modellerin hepsi sff veya slim aradaki farka değecek bir şey yok 55k güzel modeller var ama yine mantıklı değil çünkü 60-61 e 5080 geliyor ve 2 el fiyatı bu fiyat 40k nitroya verilirmi o sana kalmış ama ben 45e sff 5070 ti tercih ederdim zaten fiyat farkı 5k değer bence 9070 xt 2...
  13. -xXXx-

Valla umarım düzelir desteğe yazdım sorun yok tekarar gelir dediler ama pek inancım kalmadı iyi kötü bir depomuz vardı o da gitti
  14. -xXXx-

aşırı iadeden dolayı böyle yaptılar bence sadece rog tuf trio prime gibi modelleri bile takip etsen ne kadar fazla iade geldiğini görüyorsun artık depoya da düşmüyor kartlar
  15. -xXXx-

kimse almadı aniden hepsi gitti bi pny kaldı 1 tane daha model var dı o da gitti sonradan
Geri