Saç Dökülmesi Hakkında

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,046
Babam 45 yaşında şu an 30larında falanda önleri seyrekti daha da seyrekleşti tabii stres yaş faktörü falan ama önler dışı saç yoğunluğu iyi.25 yaşında falan olduğu fotolarda saçı düzgün sayılır.Dayımınsa saçı normal 30larında o da.Birkaç aya bende 19a giricem gün içerisinde bazen 1 tel 1 tel olarak ya önüme düşüyor ya elimle taradığımda elime falan geliyor amma velakin duşta elime çok geliyor. 3 gundur banyo yapmıyordum girdim çıktım banyodan sonra sirkeledim saçı 40 tel falan vardı lavaboda gözüme aşırı fazla geldi.Bu durumu yaşayan var mıdır normal midir ? İnsan ister istemez stres yapıyor

Bizim kervana katılmışsın hayırlı olsun.Minoksidil uygulamaya başlayabilirsin aylık 1k verecek bütçen varsa onun dışında erkekliğin gitmesi çok koymuyorsa finastererid alabilirsin.Bu ikisi dışı tüm çözümler yalandır hocam inanmayın. Derma roller ve derma stamp de yardımcı olacaktır.

Bizim kervana katılmışsın hayırlı olsun.Minoksidil uygulamaya başlayabilirsin aylık 1k verecek bütçen varsa onun dışında erkekliğin gitmesi çok koymuyorsa finastererid alabilirsin.Bu ikisi dışı tüm çözümler yalandır hocam inanmayın. Derma roller ve derma stamp de yardımcı olacaktır.
o kadar erken mi hocam ya bir 25i falan göreydi bari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

duşta da 30 40 50 o civarlarda vardır gelen

Ne yani Erkekliğin gitmesi dediğin ilaçı kullanınca gay olacağının anlamına mı geliyor? 🤣🤣🤣
Hacı napıyon hacı? hahahahajhdjasdh

o kadar erken mi hocam ya bir 25i falan göreydi bari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

duşta da 30 40 50 o civarlarda vardır gelen
Hocam saçınız uzunsa saçınızı kısa kestirin saçınız nefes alsın biraz bendede öyleydi baya tel elime geliyordu ama kestirince azaldı baya bi

Hocam saçınız uzunsa saçınızı kısa kestirin saçınız nefes alsın biraz bendede öyleydi baya tel elime geliyordu ama kestirince azaldı baya bi
yani öyle avuc avucta hıc gelmiyor dusta elime tarıyorum 2 3 tel her taradıgımda duşun sonuna dogru gelmemeye baslıyor.Gundelık hayatta elıme geldıgıde az

Dahiliyeye git kan tahlili yaptır yüksek ihtimalle vitamin eksikliği vardır genel olarak trdeki %80 kısımda b12-demir-d vitamini eksik ve bunlar da saç döküyor babası kel olup kendi kel olmayan bir çok arkadaşım var ya da tam tersi babasının saçı hiç açılmamış ama kendi daha 25 li yaşlarında tüm saçını kaybetmiş de arkadaşlarım var dahiliyeye gidip hormon demir b12 folik asit d vitamini çinko magnezyum değerlerine baktır illa birinde sorun vardır ha hiçbirinde sorun yoksa 40 tel çok da fazla değil zaten ama üstünde dur 20 li yaşlara kadar genelde saçta açılma olmaz aşırı duyarlı değilse saç tellerin dht ye kendini yenileyebiliyor 20 yaşlara kadar ama bir vitamin eksikliği veya başka bir şey varsa bu döngü bozuluyor hafiften önden açılır saçın cildiyeye de gidebilirsin ama çok da umursamıyorlar genetik der 1 şampuan verir yollar ya da sadece b12 demir değerlerine bakar yollar

Dahiliyeye git kan tahlili yaptır yüksek ihtimalle vitamin eksikliği vardır genel olarak trdeki %80 kısımda b12-demir-d vitamini eksik ve bunlar da saç döküyor babası kel olup kendi kel olmayan bir çok arkadaşım var ya da tam tersi babasının saçı hiç açılmamış ama kendi daha 25 li yaşlarında tüm saçını kaybetmiş de arkadaşlarım var dahiliyeye gidip hormon demir b12 folik asit d vitamini çinko magnezyum değerlerine baktır illa birinde sorun vardır ha hiçbirinde sorun yoksa 40 tel çok da fazla değil zaten ama üstünde dur 20 li yaşlara kadar genelde saçta açılma olmaz aşırı duyarlı değilse saç tellerin dht ye kendini yenileyebiliyor 20 yaşlara kadar ama bir vitamin eksikliği veya başka bir şey varsa bu döngü bozuluyor hafiften önden açılır saçın cildiyeye de gidebilirsin ama çok da umursamıyorlar genetik der 1 şampuan verir yollar ya da sadece b12 demir değerlerine bakar yollar
sağolun hocam

saçımda egzama var saçlarım sert ve sağlıksız bir öneriniz varmı ??
kaç kez dermatoloğa gittim losyon şampuan veriyor ama tırt

saç düzenli olarak zaten dökülür önemli olan seyreklik olması veya tellerin incelmesidir
net sonuç için test yaptırmanız gerekir anlattığınız durumda aşırı ekstrem bir şey yok gibi görünüyor

saçımda egzama var saçlarım sert ve sağlıksız bir öneriniz varmı ??
kaç kez dermatoloğa gittim losyon şampuan veriyor ama tırt
dermovate losyon ve vichy yeşil olan şampuan çözer sorununu kardeşimin saçında kaşında çıkıyordu böyle çözdük saçın uzunsa kısaltman gerekebilir çünkü deriye iyi işlemiyor şampuanı da kafa derine sürmen iyi köpürtmen gerek 10-12 dk bekletmen gerek dermovate losyonu da max 1 hafta kulan çok güçlü bir losyondur tekrar söylüyorum saçına değil kafa derine yapan lazım senin yerinde olsam sıfıra vururdum saçı öyle kullanırdım ürünleri hem az kullaırdın hem de uğraştırıcı olmaz tabi alan çok genişse küçükse gerek yok öte yandan saç sağlıksızsa vitaminlerine baktır derim dahiliyede öte yandan bu saç kaş kimse sklmiyor bile özelinden devletine kadar kendin biraz uğraşman üstünde durman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,402
Üyeler
190,564
Son üye
ayejizinble
Geri